📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
SAMP: In Los - Santos[BMX MOVIE]
14 žinutės · 3,958 peržiūros
🕐 2013-04-13 15:11 #1
Sveiki,naujas video. Reikia kritikos, nes įdomu, ką dariau blogai, jūsų akmis :).
Dėl muzikos manau,jog pasirinkau per silpną, kitą kartą imsiu stipresnę.

http://www.youtube.com/watch?v=nZVbjUNrnKU

Jei patiko,nepamirstam subu,nes dabar liudna be ju :D
🕐 2013-04-13 15:17 #2
Dėl šito "spiderman'o" teko sustabdyt Obsidia -.-.
Naudok energingesnę muzika, kačių kniaukimas sux.
🕐 2013-04-13 15:26 #3
jo,sakau pasirinkau per silpna muzika :)
🕐 2013-04-13 16:15 #4
Ar man vienam taip atrodo kad naudoji kazkoky tai gal "gravity" moda, nes labai jau akstai sokineja ir 360 laipsniu kampu sukinejasi :D
🕐 2013-04-13 16:21 #5
viliuxaaa parašė:
Ar man vienam taip atrodo kad naudoji kazkoky tai gal "gravity" moda, nes labai jau akstai sokineja ir 360 laipsniu kampu sukinejasi :D

Ko norėti, taigi SAMP...
🕐 2013-04-13 16:23 #6
viliuxaaa parašė:

Jo as ir pastebejau kazkaip aukstai ir toli sokineja,geriau zinok butu kurt video be tokiu dalyku :)
🕐 2013-04-13 16:34 #7
H4rdC0r3 parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:

Ko norėti, taigi SAMP...[/quote]

Jame tokie dalykai yra legit stuff
🕐 2013-04-13 16:36 #8
Melnikas parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:

Jame tokie dalykai yra legit stuff[/quote]
Kai kas nors padarys taip pat, kaip ir šiame video, aš visą savo gyvenimą sakysiu, kad SAMP tikroviškiausias pasaulio žaidimas.
🕐 2013-04-13 17:17 #9
H4rdC0r3 parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:

Jame tokie dalykai yra legit stuff[/quote]
Kai kas nors padarys taip pat, kaip ir šiame video, aš visą savo gyvenimą sakysiu, kad SAMP tikroviškiausias pasaulio žaidimas.[/quote]

ARMA tikroviškesnė...
🕐 2013-04-13 18:04 #10
Na ir prikomentavom cia. Pirmiausia, tai nenaudoju jokiu cytu kurie sumazintu gravitacija ir leistu auksciau sokineti. sampe yra 2x suolis kuri as ir atlikau keliuose vietuose, taciau jis labai sudetingas, paprastai perfilmuodavau po 10-20kartu kol tiksliai ir gerai tokie suoliai pavykdavo. Visu antra,dekui uz komentarus :)
🕐 2013-04-13 18:06 #11
Lol, net su maxed bikes skill, ant namo stogo neužšoksi.
🕐 2013-04-13 18:39 #12
Gameriss parašė:
Na ir prikomentavom cia. Pirmiausia, tai nenaudoju jokiu cytu kurie sumazintu gravitacija ir leistu auksciau sokineti. sampe yra 2x suolis kuri as ir atlikau keliuose vietuose, taciau jis labai sudetingas, paprastai perfilmuodavau po 10-20kartu kol tiksliai ir gerai tokie suoliai pavykdavo. Visu antra,dekui uz komentarus :)
kaip ta 2x suoli padaryti?
🕐 2013-04-13 18:47 #13
Mantizzz parašė:
[quote]Gameriss parašė:
kaip ta 2x suoli padaryti?[/quote]

Nu double jump... _-_
🕐 2013-04-14 19:56 #14
requiemn parašė:
Lol, net su maxed bikes skill, ant namo stogo neužšoksi.

:DD atsirado zinovas, ant namo net nereikia 2x jumpo... O
2x jumpas atliekamas taip:
Ctrl, kai buni visdar ore bet nebetoli zemes greit paspaudi dar karta du kartus ctrl ir gaunasi 2x jumpas.Kiti sako 2x bugintas jumpas.

O,kad aiksiau butu, yra daugybe pamou youtubeje.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti