📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padekit!! Del minecrafto.
10 žinutės · 2,351 peržiūros
🕐 2013-04-18 14:05 #1
Sveiki,taigi iskilo tokia problema. Kaip zaidziu minecrafta single player,tai mano fps buna didziausias,bet kaip pasijungiu multiplayer iskarto fps nukrinta iki 0 - 1 fps. Kokia problema? Mano kompas yra naujas,ir panesa crysis 3 ant high-medium grafiku. Bet minecraft multiplyer 0-1 fps. Kas per problema? Net neymanoma sukt peles per laga. Ant loptopo taip nebuvo.

Pc :
RAM : 8Gb
CPU : Intel core i5-2500S
Vaizdo Plokste : Nvidia GTX 460
🕐 2013-04-18 14:06 #2
atnaujink vaizdo plokstes draiverius
parsisiusk java
parsisiusk nauja minecraft
Daugiau neturiu minciu
🕐 2013-04-18 14:13 #3
eimantux parašė:
atnaujink vaizdo plokstes draiverius
parsisiusk java
parsisiusk nauja minecraft
Daugiau neturiu minciu

Java vakar perinstaliavau,driverius taip pat pries menesy atnaujinau,minecrafta taip pat updeitines.

Cia kazkokia kita problema.. Nes man jau nuo pacio minecrafto parsisiuntimo taip vyksta,nukrinta fps iki 0-2.. ir neymanoma zaist,net per frapsus neymanoma screenshoto padaryt per laga.
🕐 2013-04-18 14:16 #4
Naujink driverius ;
Rašykis OptiFine mod'ą.
🕐 2013-04-18 14:19 #5
geriausias fixas kad susitaisytu minecraftas istrink is kompo :D jei tavo kompas panesa naujausius geimus tai as nemeticiau laiko i vandeni zaisdamas minecrafta
🕐 2013-04-18 14:22 #6
lazeris205 parašė:
geriausias fixas kad susitaisytu minecraftas istrink is kompo :D jei tavo kompas panesa naujausius geimus tai as nemeticiau laiko i vandeni zaisdamas minecrafta

Kiekvienas mėgsta skirtingus žanrus . Yra žmonių kurie mėgsta Sandbox žanro šedevrus ir yra tokių kurie mėgsta internete intensyvias šaudynes su draugais...
Be to minecraft'as yra Sandbox'inis stebuklas kurį mėgsta daugelis.
🕐 2013-04-18 14:26 #7
Aisku as galiu zaist naujus zaidimus,ir kitu zanru,bet tiesiog as jau toks esu kad neissirenku to vienintelio :D Bet jau taip iseina kad 2013-2012 zaidimai manes nedomina :)
🕐 2013-04-18 14:32 #8
Simpleriz parašė:
Aisku as galiu zaist naujus zaidimus,ir kitu zanru,bet tiesiog as jau toks esu kad neissirenku to vienintelio :D Bet jau taip iseina kad 2013-2012 zaidimai manes nedomina :)

Taip , dabar beveik visi dabartiniai žaidimai žaidimai be grafikos yra nieko verti ir nebeturi tos senosios gerosios kibirkšties tei*s malonumą žaidžiant...
🕐 2013-04-18 14:36 #9
Nu,man bent jau seni zaidimai labiau uzveda,Siuolaikiniuose zaidimuose per daug fantastikos,ir per daug pribumbasu prikista.. Jau nuo 2012 metu nauji zaidimai pradejo manes nedomint.. Ir pats nezinau kodel.
🕐 2013-04-18 14:46 #10
Simpleriz parašė:
Nu,man bent jau seni zaidimai labiau uzveda,Siuolaikiniuose zaidimuose per daug fantastikos,ir per daug pribumbasu prikista.. Jau nuo 2012 metu nauji zaidimai pradejo manes nedomint.. Ir pats nezinau kodel.

Tą patį galiu pasakyti ir aš... dabar galima sakyti , kad žaidi ir jauti neužbaigtumą , nostalgiją... o seniau - žaisdavai , džiaugdavaisi ir dalindavaisi įspūdžiais su draugais.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti