🕐 2013-05-03 18:20

Sveiki, atėjo metas, kai atsirado proga įsigyti RNG.lt domeną, taigi aš nepraleidau šios progos, ir jy įsigyjau, na dabar pasistengsiu šektiek aprašyti kas yra padaryta modifikacijoje, kolkas serveris dar nestartavęs, modifikacijos padaryta apie 60 procentų. Veiksmas vyks San Fierro mieste.
Modifikacijos pradininkas: NEW.PWN :D
Mašinų sistema: gamemode jau yra padaryta mašinų sistema, ji nėra jau tokia ir unikali, beveik kaip ir visur, galima turėti 2 mašinas, mašinos pirkimas wang cars, užlipus ant pickup, išmeta gui langą, kuriame pasirenkate kokią mašiną norite pirkti.
Darbų sistema: Manau darbų sistema yra kaip ir visur, nieko neišsiskiria, nes juk darbų sistemai ir nėra kuo išsiskirti, bentjau mano tokia nuomonė :D
GT Sistema: Serveryje yra padaryta „GT“ sistema, savininkas parašęs paslaptingą komandą, uždeda GT ant mašinos, tuomet mašina gali pasiekti neįsivaizduojamą greitį.
Na papasakosiu dar apie darbus su pakvietimu:
Taksistas: Šios srities darbuotojai turi vežioti klientus, iš taško A į tašką B.
Mechanikas: Šios srities darbuotojus aš dar vadinu ir piktais dėdėmis, nes jie supykę nutempia tavo automobilį į paslaptingają vietą, kuria šie pikti dėdės vadina „KMA“
Medikas: Apie juos manau nėra daug ko pasakoti, jie tik gydo civilius, mafijozus, ir kitus asmenis.
Narkotikų prekeivis: Šios rušies kontrobandininkai pardavinėja trijų rūšių narkotikus: Kokainą, Heroiną, Žolę.
Ginklų prekeivis: Šios rušies kontrobandininkai pardavinėja ginklus, pavizdžiui „Katana“.
SWAT narys: Šie darbuotojai, dar lietuviškai vadinami ARAS. Jie per grobimus, padeda vaduoti žmones, laiko tvarką, tvarko reikalus su viena iš dviejų mafijų.
Policininkas: Tai antra teisėsaugos rušis serveryje, šie žmonės laiko tvarką mieste, gaudo NON-RP vairuotojus bei rūpinasi civilių saugūmu.
Radistas: Šios profesijos darbuotojai kalba per radiją, daro tiesioginius eterius, klausimanijas.
„Cosa Nostra“ mafija: Mafija kaip mafija, apie ją nieko neaprašysi :D
„Immortal“ mafija: galiu pasakyti tą patį ką ir apie „Cosa Nostra“ mafija.
Serverio savininkai: Bicas_Pawno ir John_Style.
Serverio WEB adresas: http://rng.lt/
Serverio startas planuojamas šį mėnesį :)