🕐 2013-05-18 22:16
Sveiki norėčiau paklausti kokiso jūsu manymu buvo 10 baisiausiu/liudniausiu mirčių žaidmųistorijoje iškart prieš rašant parašykit žaidomi pavadinima ,i tie kurie skaito tegul pažiuriu ar to game nelošia ,kad nepaspoilintu
mano manymu ČIA NETIK PC ,bet ir XBOX PS3 ir t.t.
10. L.A. Noire cole's mirtis kai jis paskendo ir mirė
9. GTA Vice city kai lance tave išdavė ,o poto turėjai ji nužudyt.
8.COD MW3 SOAP mirtis
7. COD MW2 roach ir GAL ghost mirtys (nes pastarouju metu kyla kalbos ,kad jis prieš misija pasakė why am i wearing this fire proof vest again?
6. Gear's of war2 mariaos mirtis
5. The Walking Dead lee mirtis :(
4.COD BO II Mason's death aišku aš per savo klišas rankas ir noujautą šieki toki norą jam pataikyt i kelėnius netyčia išglebėjau mason ir dėl tu labai džiaugiausi ,bet man kilo itarimas kai pasakė he even has people in the CIA
3.Metal gear solid snakes boss death gaila buvo žmogaus uždegė paskutini cigarą :/
2. Geras of war 2 Dom's mirtis pasiaukojo dėl kitų dar ji bandė gelbėti bet buvo per vėlu
1. buvo sunku išrinkt 1mą vietą ,bet išrinkau RED DEAD REDEMPTION john's death visą žaidimą žaidžiau man patiko ,bet kai mirė john ji tiesiog sušaudė 30x1 :(((
parašykit savo top 10 komentarouse
mano manymu ČIA NETIK PC ,bet ir XBOX PS3 ir t.t.
10. L.A. Noire cole's mirtis kai jis paskendo ir mirė
9. GTA Vice city kai lance tave išdavė ,o poto turėjai ji nužudyt.
8.COD MW3 SOAP mirtis
7. COD MW2 roach ir GAL ghost mirtys (nes pastarouju metu kyla kalbos ,kad jis prieš misija pasakė why am i wearing this fire proof vest again?
6. Gear's of war2 mariaos mirtis
5. The Walking Dead lee mirtis :(
4.COD BO II Mason's death aišku aš per savo klišas rankas ir noujautą šieki toki norą jam pataikyt i kelėnius netyčia išglebėjau mason ir dėl tu labai džiaugiausi ,bet man kilo itarimas kai pasakė he even has people in the CIA
3.Metal gear solid snakes boss death gaila buvo žmogaus uždegė paskutini cigarą :/
2. Geras of war 2 Dom's mirtis pasiaukojo dėl kitų dar ji bandė gelbėti bet buvo per vėlu
1. buvo sunku išrinkt 1mą vietą ,bet išrinkau RED DEAD REDEMPTION john's death visą žaidimą žaidžiau man patiko ,bet kai mirė john ji tiesiog sušaudė 30x1 :(((
parašykit savo top 10 komentarouse