📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Internetinis žurnaliukas / Paskaityk
8 žinutės · 2,103 peržiūros
🕐 2013-05-22 22:28 #1
Sveiki, kilo šiokia tokia idėja sukurti internetinį žurnaliuką.
Jis būtų neilgas kelių puslapių apimties, tiesiog apžvelgti svarbiausius įvykius žaidimų pasaulyje.
Jei žaidimų balsas sutiktų būtų, rašytume info iš jų, bei imtume iš kitų šaltinių arba rašytume patys.
1 Leidinys turėtų išeiti penktadienį jei viskas gerai.
Coveris atrodo šitaip(Čia tik šablonas) :
🕐 2013-05-23 07:02 #2
Nebloga ideja! :)
🕐 2013-05-23 09:33 #3
O žurnalas bus tik internetinis, ar rasime ir parduotuvėse?
🕐 2013-05-23 14:28 #4
Tik internete.
Įmanoma būtų ir perkelti į parduotuves, bet reikia didelės patirties ir investicijų.
Manau perteiksiu .pdf formatu, arba kelsiu į kokį nors puslapį kur galėsite pasižiūrėti leidinius.

PAPILDYTA.
Žaidimų balsas davė leidimą kurti, tad pradėsiu leisti penktadienį ( JEI TIK VISKAS GERAI )
Ir leisiu kas savaitę.
🕐 2013-05-23 16:11 #5
Čia panašiai kaip GameON ? Va ten ir produktas ir kokybė :)
🕐 2013-05-23 16:23 #6
Na, pas mane kur kas prasčiau, grafine prasme, niekada nesu kūręs žurnalo, ir nesinori žiūrėti į kitus, todėl dar dirbu prie puslapių išvaizdos. Pagrinde viskas paprasta, gali būti ir vienodai viskas, tik turinys kitas. Per mėnesį jei darysiu žurnalus, manau ištobulinsiu įgūdžius ir bus puslapių dizainas kur kas gražesnis. :)

Ir be to manau ten prie jo ne vienas žmogus dirba ir + gauna lėšų, o aš dirbu vienas ir jokio cento negaunu, na aišku man pinigų ir nereikia, tiesiog būtų neprošal laikas, bet per savaitgali manau su grafika susitvarkysiu ir pasidarysiu puslapių maketus iš kurių darysiu turinį. Pirmas leidinys išeis rytoj su paprastu išdėstymu, o antras leidinys turėtų išeiti su nauju.
Redaguota 2013-05-23 16:25
🕐 2013-05-23 16:52 #7
DMS, prie GameON dirba ne vienas žmogus,nes apžvalgų kiekis yra nemažas, ir ten daromas žurnalas iš įdėjos ,tad pinigų jie tai pat negauna.
🕐 2013-05-23 16:55 #8
Suprantu tai, bet vistiek juos remia žmonės, ir reklama yra, o priedo kas mėnesį kuria dabar dirbu ties nauju maketu, tai kaip sakiau pirmas išeis su paparstu, o antras su nauju. :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti