Sveiki gyvi, Gameris.lt lankytojai. Keli pažįstami sukūrė video apie turninkinių gyvenimą. Patį klipą montavo vienas žmogus, pradinukas šioje srityje. Nors turninkas ir ne mano stilius (priimtiniausia man - štanginė), parodau Jums šį klipą:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9NuAyyZlh_s&noredirect=1
Redaguota 2013-05-29 21:17
Draugiški bachūrai. Tikrai gera kompanija. :) Negeria ir nerūko!
Redaguota 2013-05-29 23:07
Aš kaip labai daug praleidžiu ant turniko, taip kaip jus, gerbiu kad sportuojat. Aišku, pratimai daugiau tokie mešką visokie krabai ir t.t sakyčiau nieko gero. Daugiau jegos pratimu, pavyždiui, priekinis horizontas, galinis horizontas, butu buve tikrai smagiau žiurėt bet vistiek mldc kad sportuojat. Vis geriau nei prie pc sėdėti ar rukyti ar tuo labiau gerti.
Ooo savi čiuveliai !! Turnikas man kaip brolis :D Dievinu šį sportą.
GreenBoy parašė:
O tai kad mes geriam ir rūkom tai jau bloga kompanija? :D
Nesusitinkam - nesiskaito. :)
Kas kur sakė, kad kompanija bloga dėl žalingų įpročių?
P.S. Geriausias ties 4:28.
Dj algoritm parašė:
Aš kaip labai daug praleidžiu ant turniko, taip kaip jus, gerbiu kad sportuojat. Aišku, pratimai daugiau tokie mešką visokie krabai ir t.t sakyčiau nieko gero. Daugiau jegos pratimu, pavyždiui, priekinis horizontas, galinis horizontas, butu buve tikrai smagiau žiurėt bet vistiek mldc kad sportuojat. Vis geriau nei prie pc sėdėti ar rukyti ar tuo labiau gerti.
Jiems 15 metų, krabe. :D Jie tyčia ir nedarė jėgos pratimų, o šiaip smagumui, pavaidinti prieš kamerą.
Redaguota 2013-05-30 19:48
Man tai pat štangos geriau,turnikas buvo seniau tikrai geras dalykas,reiks prie jo grįžt
Nerukau, negeriu, bet nesugalvoju kaip galima kūną pasigerint :D
Pagaliau ir cia kaskas apie turnika atsirado as ir street workout'eris. ;)