📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Sveiki. šio puikaus forumo nariai :)
6 žinutės · 2,039 peržiūros
🕐 2013-06-09 22:11 #1
Sveiki visi šio nuostabaus forumo nariai.Noriu prisistatyi kad esu Minecraft gerbėjas, ir žinomas youtubėje kaip GamerisTv. Na tikriausiai daugelis manęs ir nenežino kadangi esu naujokas ant šio dalyko ir niekuom negaliu išsireikšti. Bet vis dėl to, noriu iškart paprašyti jūsų pagalbos ir padėti man kilti i aukštumas, žinau kad ''minecraft'' ar daugelis kitų žaidimų kuriuos filmuosiu ateityje nėra vien tai ka norėtumėte žiūrėti. Bet vien dėl to ir prašau jūsų pagalbos, kad pakomentuotumėte mano kanalo video, paprenumeruotumėtė, pasidalintumėte. Praųau iškart haterių, kad nerašynėtų komentaruose apie mane blogai, ir nestumtų vistiek aš jus ignoruosiu. Nenoriu kad būčiau apkalbėtas šioje temoje tiesiog noriu akd pažiūrėtumėte mano sukurtus video ir galbūt jie jums patiks. Ačiū vis dėl to kas tai perskaitė ir galbūt peržiūrėjo mano video. dar karta sakau jums AČIŪ. Mano kanalo adresas: http://www.youtube.com/user/GamerisTv
🕐 2013-06-09 22:32 #2
Neblogi kaip kurie video,bet as nesuprantu vieno.. Kaip tu su tokiais video ir tiek ju ykeles jau 400 subu turi? Nieko blogo nesakau tiesiog kiti zmones visa savo laika atiduoda koreguodami video ir sugeba gaut tik 30-20 subu. Keista,keista..
🕐 2013-06-09 22:33 #3
Supranti Kai kurie žmones sugalvoja Visokius įdomesnius video,Tada paprašo kitokiu minecrafteriu kurie yra populeresni, kad pareklamuotu ir viskas per diena 100-200 prenumeratoriu :)
🕐 2013-06-09 23:30 #4
Dėl temos čia, tai rašyk nespalvotom raidėm ir dar kartą perskaityk parašęs. O dėl kanalo tai tikrai neblogas tik galėtum daugiau kažką juokingo suskelti.
🕐 2013-06-10 00:38 #5
Vienintele beda ta, kad cia minecraft video :/
🕐 2013-06-10 07:25 #6
Siek tiek per nuobodziai sneki, tarsi katik ryte atsikeles...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti