Sveiki, tikriausiai kiekvienas iš jūsų esat žaidę Cs 1,6 ar CSS. Ši tema skirta tam jog galėtumėte pasidalinti savo patirtimi, linksmais nutikimais, video, bei strategijomis kaip žaisti.
Redaguota 2013-06-12 13:54
Tokia game nera - CSSS.... Yra CSS
CSS best... Man bent jau labiau jis patinka, ir labiau limpa hs, flick,trick shots...
As tai tik 1.6 cm losia su draugais :D per pastaraji, suzinojau, kad vis del to moku 1.6 zaisti :D 1vs5 emiau 4 :D :D
Melnikas Taip papasakok savo strategija jai tokia turi :D
Nebuvo ten jokios strategijos, tiesiog suzibejau paskutiniam raunde, de_dust2 B plante ejau ginti, puse team'o ispjove A ir C :D O seip kaip viskas vyko - B ibegau i tuneli, radau 3 T, 1 nusoviau poto kazkaip sugebejau is ten isbegti, ir veliau vel ibeges (pasiruoses :D) nudejau likusius 2, tada is C pas mane parbego, as su relaudu seip ne taip pasislepaiu uzsirelaudinau ir nudejau viene T, tada vel emiau relaudintis, ir tuo metu kaip tik pro ta skyle vienas lindo, as greitai keiciausi wepona spejau 2 kulkas issauti ir nudejo mane :D seip losiu taip levai (*i) bet buna kartais per visa match kokiam vienam raunde suzibu :D
Redaguota 2013-06-10 15:58
Man cs:go labai patinka :P + patarciau pradinokam nesaudyti full auto :) geriausiai butu saudyti burst fire nes taip daugiau kulku sulips y priesininka :P nes jei nori saudyti full auto turi zinoti kaip ginklas skleidzia kulkas :) jei kas noresit sulosti i PM :D Na o mano linksmiausias nutikimas buvo per gun game :D vienu zodziu priesai visi i viena puse stovejo atsisuke (saugojo baze kad neuzsifermintu) o as jiems is nugaros atvariau ir visus snai snai su peiliu suvariau :D 2 snukiai rage quit padare :D nes poto juos uzsiferminom :D
Cia nereik nei skillu. Viskas vyksta taip.
1.Parsisiunti MPH(Aimbota)
2.Isekstraktini
3.Pasijungi CS 1.6
4.Pasijungi MPH
5.Jungies i serveri
6.Taskai kaip zveris
Nereik nei skillu tureti:D :D :D :D (cia zinoma juoko forma parasiau sita nesamone:D)
Man tai asmeniskai cs 1,6 idomesnis kiti man nlb nes nzn neina suprast kur mentas bega o kur gamta ir :D
cs 1.6 geriasias bent jau man :)
galiu duot CS 1.6 patarima:
1. kai zaidziate, nesinervinkite kai nusauna, bukite linksmas, tada jusu sureagavimo refleksas buna 60%, o kai nervinates, jusu reagavimo refleksas tebuna tik 20%... Tai kur skirtumas?
2. dauguma zaideju zaidzia tam, kad ko nors pasiektu, bet kam to reikia? tiesiog atsipalaiduokite, ir zaiskite taip, lyg jum viskas butu Poch*i. Tada jusu reagavimo refleksas padideja dar 10%...
taigi pabandykite siuos du patarimus pritaikyti zaidime, kaip sekesi?
As visa tai emiau is kaskokio puslapio, kuri skaiciau gal pries 4 metus... :D
Man tai padejo. :)
Patarimas 1.6 - normaliai lost, non'u serveriuose neismoksit, nes visada yra pasigavusiu... 1.6 pirkti geriausia... Ir normaliai lost legaliuose