📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padekit... Praso Ivesti Gmail...
30 žinutės · 8,863 peržiūros
🕐 2013-06-22 09:13 #1
Sveiki, taigi turiu Plancete, kurios pavadinimas Android.... zinau... keistai skamba toks pavadinimas.... bet as turejau uzsidejes slaptazodi, kad brolis nepridirbtu... bet paliko atvirksciai... ivede neteisingus slaptazodzius, kur reikia su pirstu suvaryt kombinacija ar kaip ten (pattern)... taigi dabar praso Gmail... o neina prisijunkt, nors ir prijungiu interneta... absoliuciai nieko neina padaryt... tik praso ta gmail suvest... gal zinot ka daryt?... :/
veziau pas meistru... jie bijo kist rankas prie mano Android, nes nenori kad butu taip: viena sutvarkys, o kita dar sugadins... kaip ir mano kitoj planceteje: Arnova 9G2... sutvarke kad nejo ijunkt, bet dabar neina nei vienas USB lizdas... net SD card nebeina idet...
tai gal zinot ka daryt man su Android plancete?.... :/
🕐 2013-06-22 09:18 #2
Jei jsi pridirbo tegul perka tau nauja + į* jam į galvą
🕐 2013-06-22 09:20 #3
zakaras parašė:
Jei jsi pridirbo tegul perka tau nauja + į* jam į galvą

jo... 5 metu vaikas pirks man nauja?...
+ jis kainuoja 200 LT :D
o jo ideklas (kuri sudraske....) kainuoja 60 LT...
🕐 2013-06-22 09:23 #4
A nežinojau, kad toks jaunas ... žinok užkišk kažkur auksčiau, kad nepasiektu kita kart ir vsio ...

A nežinojau, kad toks jaunas ... žinok užkišk kažkur auksčiau, kad nepasiektu kita kart ir vsio ...
Redaguota 2013-06-22 09:23
🕐 2013-06-22 09:32 #5
zakaras parašė:

tai ta ir darysiu... bet kai tik atsiblokuosiu.... kaip nors.... :/

gal cia as labiau matausi, bet px :D
stai vaizdas, matosi kaskiek. :)
Redaguota 2013-06-22 09:40
🕐 2013-06-22 09:42 #6
Aš per daug apie androidus nenusimanau, bet negali tiesiog per pc perinstaliuot androido OS?
🕐 2013-06-22 10:12 #7
O tai kai tu uzdejai ta slaptazodi tai matyt taves paprase per koki buda atstatyti ji?
🕐 2013-06-22 10:14 #8
Pavelas parašė:
O tai kai tu uzdejai ta slaptazodi tai matyt taves paprase per koki buda atstatyti ji?

nieko neprase...
🕐 2013-06-22 10:28 #9
Yra toks dalykas.... tik nežinau kaip pas tave bus :D..
restart'ini savo android ir besijungiant ijunk BIOS (per pc taip vadinama o kaip čia nzn :D) ir ten turėtum rasti kaip.
🕐 2013-06-22 10:41 #10
Tu buvai prisijungęs prie planšetės su savo Google paskyra (kad galėtum iš marketo app siųstis)
🕐 2013-06-22 12:16 #11
Jei į nustatymus gali nueit, factory data reset gali bandyt
🕐 2013-06-22 12:43 #12
H4rdC0r3 parašė:
Tu buvai prisijungęs prie planšetės su savo Google paskyra (kad galėtum iš marketo app siųstis)

nebuvau.... as is visokiu webu siunciaus kur nereiktu gmail...

Jei į nustatymus gali nueit, factory data reset gali bandyt

negaliu....

Yra toks dalykas.... tik nežinau kaip pas tave bus :D..
restart'ini savo android ir besijungiant ijunk BIOS (per pc taip vadinama o kaip čia nzn :D) ir ten turėtum rasti kaip.

gali detaliau?.... :/
nk nesupratau...
🕐 2013-06-22 13:10 #13
Durnai nuskambes bet ar bandei ta gmail ivesti? :D
🕐 2013-06-22 14:17 #14
man buvo ber telefa tas pats suvesk gmail kaip pirma karta ijungi nauja telefa ar ka nors ir susikuri ta paskyra dabar suvedi ta gmail ir turi veikti o jei nezinai gal nuo konors pirkai ir jis gal zino arba dar bet nezinau ar tas pats ira ant plancetu tai ziurek kai baveikk isikrauna tavo tas plancetas ir ismeta tokia lentele senka akumuliaturius ar kaip ten ir tu turi paspausti energijis taupymas nepamenu kaip ten bet kai paspausi tada tau nusikels tas kodas galesi narsyti ir atstatyk gamyklinius nustatymus ir viskas turetu veikti ps nesu turejas planceto bet gal pavyks
🕐 2013-06-22 14:39 #15
FifaEvolutionify parašė:
Durnai nuskambes bet ar bandei ta gmail ivesti? :D

Nieko nesigaus, nes nėra prijungęs savo planšetės prie Google paskyros.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti