📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Parduodu account
6 žinutės · 1,618 peržiūros
🕐 2013-06-28 19:09 #1
Sveiki, tad nelabai daug laiko praleidžiu prie šio žaidimo tad nusprendžiau jį parduoti (per origin supporta email'a eina pasikeisti)
kaina ~25lt (galimi derejimaisi)

Beje tam acc yra 62 Skill'ai nepanaudoti (Skill Workshope)
49 Aftermarket itemai nepanaudoti
39 Performance itemai nepanaudoti

Per teamviewer visada leidžiu apžiūreti acc.

🕐 2013-06-28 20:01 #2
pas mane manau acc buvo 61car begalybe visokiu sudu bet kai atsirado porshe cayman s bugas pasijamiau ta car ir mane uzbanino va kodel neapsimoka zaisti sito game. beje nemanau kad tavo acc tiek vertas
Redaguota 2013-06-28 20:01
🕐 2013-06-28 20:03 #3
mariusir parašė:
pas mane manau acc buvo 61car begalybe visokiu sudu bet kai atsirado porshe cayman s bugas pasijamiau ta car ir mane uzbanino va kodel neapsimoka zaisti sito game. beje nemanau kad tavo acc tiek vertas

Nitik del to neapsimoka - uz kiekvieno kampo "buy speedboost" ir daugybe apribojimu ir kitokiu nesamoniu... Beto, tas pats per tapati - nuobodzios lenktynes su kazkokiais roadrage daranciai vajekais
🕐 2013-06-28 20:10 #4
Melnikas parašė:
[quote]mariusir parašė:

Nitik del to neapsimoka - uz kiekvieno kampo "buy speedboost" ir daugybe apribojimu ir kitokiu nesamoniu... Beto, tas pats per tapati - nuobodzios lenktynes su kazkokiais roadrage daranciai vajekais[/quote]
Kaip konsultavausi pas kelis žmones, tai sakė kad apytiksliai tiek vertas.
🕐 2013-06-28 20:54 #5
lol 25 litai, manau gera kaina....
🕐 2013-06-28 21:41 #6
Melnikas parašė:
lol 25 litai, manau gera kaina....

Hey, i just nead a Fu*king HDMI cable 3m
O su savim lt neturiu tai dėl to man reik selint ka nors.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti