Dar vienas labai jaunas balsas, jei nepaslaptis kiek metų tau ?
Man 13 metu , mano mikrofonas labai genda pirksiu nauja tada geriau bus... bet tik ikeliau iskart dislike prispaude komentarus turejau trynt net viena video istryniau.
YouTube laisva ir vietos joje pakankamai daug, tai tegul kelia video kas nori ir kuria kanalus kas nori. O dėl amžiaus nemanau, kad jau labai svarbu kiek metu, svarbu aiškiai be trukdžiu kalbėtu ( bent jau man). Ir galit pasakyti intro muzika kokia?
Turi gan didelį reikšmę balsas, kai kam nuo 12 balsas pradeda keistis ,kitam nuo 16 ir pnš. tad kuo tvirtesnis balsas tuo geresnis pagrindas .
Turi gan didelį reikšmę balsas, kai kam nuo 12 balsas pradeda keistis ,kitam nuo 16 ir pnš. tad kuo tvirtesnis balsas tuo geresnis pagrindas visam komentavimui .
Redaguota 2013-07-05 20:02
Dowexx parašė:
Turi gan didelį reikšmę balsas, kai kam nuo 12 balsas pradeda keistis ,kitam nuo 16 ir pnš. tad kuo tvirtesnis balsas tuo geresnis pagrindas .
Na, taip, tiesa. Bet man kaip šiuo atvėju jo balsas nei jau toks blogas nei jau toks geras. Na normalus ir tiek.
Redaguota 2013-07-05 20:05
Pagal channelio pavadinima galima sprest amžių, nu tikriausiai nieko kvailesnio negalima sugalvot
Man pavyzdziui ziuret video kuri komentuoja koks 12metis tikrai nera idomu. Tegu palaukia truputi. YouTube'as niekur juk nedings.