📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Geriausios „Anti-Virus“ programos
24 žinutės · 6,447 peržiūros
🕐 2013-07-13 00:06 #1
Sveiki,

Taigi, noriu sužinoti kokia jūsų nuomone yra geriausia apsaugos programa, bei kodėl.

Aš tai naudoju „Symatec“, puikiai saugo.

Kodėl?

Buvo įvykis :

Turėjau kažkada ant tėvų kompiuterio „EsetNOD32“. Parsisiunčiau „Logic-Mu“ ( Buvau užkietėjas žaidėjas ), tada pasigavau iš ten virusą. „Windows“`ams buvo „kapėc“. Taigi, kitą kartą įsirašiau „Symatec“, ir vėl parsisiunčiau tą patį client`ą, ir iškarto rado virusą ir ištrynė. Nuo to laiko, naudoju visados tik šio gamintojo apsaugos programas. Aišku, praskanuoju ir su „VirusTotal“, ir randa kaikuriuose failuose virusų, bet manau, jog jeigu tokių failų neaptinka - jie nepavojingi. ir jeigu aptinka išmeta : „File has been deleted for detected specify behaviously on you'r computer“ ar kažką tokio ( tiksliai neprisimenu ), tad galiu ir „R.A.T.“ įjunginėti, jeigu aptinka kažką keisto - ištrina, bei užblokuoja

Kokia jūsų mėgstamiausia „Anti-Virus“'inė, bei kodėl? Argumentuokite.

( Jeigu jau yra tokia tema / buvo, moderatoriai galite ištrinti. )
Redaguota 2013-07-13 00:09
🕐 2013-07-13 00:15 #2
ESET. Tiesiog patiko ta antivirusine. Patogu naudotis ir man visada virusu randa jei tokiu atsiranda. Sei jokios rimtos priezasties nera.
🕐 2013-07-13 00:21 #3
nu as naudoju avast ir net nezinau del ko tiesog parsisiunciau ir visai gera gaudo virusus
🕐 2013-07-13 00:24 #4
Mano mėgstamiausia yra Avast, nes tai yra beveik pirmoji mano antivirusinė, kurią pradėjau naudoti, apsaugo puikiai nuo virusų, paprasta naudotis, neapkrauna PC ir jokių problemų nebūna. :) P.S., parduodu Kaspersky Internet Security 2013 kodą, jį gavau kartu perkant loptop'ą, jeigu kas norit, PM. Kaina būtų 20Lt banko pavedimu.
🕐 2013-07-13 00:31 #5
incer parašė:
Mano mėgstamiausia yra Avast, nes tai yra beveik pirmoji mano antivirusinė, kurią pradėjau naudoti, apsaugo puikiai nuo virusų, paprasta naudotis, neapkrauna PC ir jokių problemų nebūna. :) P.S., parduodu Kaspersky Internet Security 2013 kodą, jį gavau kartu perkant loptop'ą, jeigu kas norit, PM. Kaina būtų 20Lt banko pavedimu.

Xa, aš nemokamai radau KIS2013 kodą iki rugsėjo galo. Bėje galiu pasakyti, kad tai yra geriausia antivirusinė iš visų ir patikimiausia (y)
🕐 2013-07-13 00:33 #6
tyrasvyras parašė:
[quote]incer parašė:

Xa, aš nemokamai radau KIS2013 kodą iki rugsėjo galo. Bėje galiu pasakyti, kad tai yra geriausia antivirusinė iš visų ir patikimiausia (y)[/quote]
Šaunu. Na, o man reikėjo damokėt 20Lt :D Jei prireiks, rugsėjį rašyk man, dakalsiu :D
🕐 2013-07-13 01:07 #7
Kaspersky PURE 3.0 šiuo metu naudoju
🕐 2013-07-13 09:51 #8
KASPERSKIS vakar jo deka istryniau trojana :D lol
🕐 2013-07-13 10:54 #9
Malware Bytes naudoju, kolkas nenuvylė, virusus iškart aptinka ir užblokuoja tau net nežinant, o paskui jei koks crackas ar failas kur tipo virusas gali laisvai atblokuot ir tai pat laisvai ištrint.
🕐 2013-07-13 11:04 #10
Pamiršai paminėt Microsoft Security Essentials, man bent jau geriausia antivirusinė ;)
🕐 2013-07-13 11:07 #11
Naudojęs daug antivirusinių, bet nė viena taip puikiai neatlikdavo savo darbo. Dabar naudoju avast ir kol kas viskas gerai, svarbiausia PC neapkrauna. :)
🕐 2013-07-13 12:54 #12
rufas parašė:
Pamiršai paminėt Microsoft Security Essentials, man bent jau geriausia antivirusinė ;)

Yra parašyta „Microsoft“
🕐 2013-07-13 13:53 #13
AnoNyM parašė:
[quote]rufas parašė:

Yra parašyta „Microsoft“[/quote]O kur kiti 2 žodžiai? :D
🕐 2013-07-13 14:02 #14
rufas parašė:
[quote]AnoNyM parašė:
[quote]rufas parašė:

Yra parašyta „Microsoft“[/quote]O kur kiti 2 žodžiai? :D[/quote]

Kam jų ? Juk tai yra Default`inė antivirusinė
🕐 2013-07-15 00:39 #15
ESET-NOD32 Mano manymu geriausiai saugo
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti