Sveiki! Mano pc spec:
Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz( Motherboard: INTEL DP35DP (J1PR)
2gb ram
GeForce 9600 GT
500gb HDD
Ka reiketu pakeisti siame PC, kad jis veztu visus naujesnius zaidimus ant medium-high grafiku. Aciu uz atsakymus.
Viska galima sakyt, keisk motinine , nauja proc dek , nauja vga ,daugiau ramu.
Ramu gali nekeisti o siaip motinine plokste pasikeisk , pasikelk Ghz iki kokiu 3.2 Ghz ir vaizdo ploskste didinkis iki 2048 mb Vram , viskas....
MB: Būtu nešiojamo sakyčiau keisk CPU, bet dabar galiu pasiūlyti pirkt nauja MB ir derint prie jos visa kita š.
Ramus daryk 4 arba 8gb, jei darysi 8 tai pakaks ilgam laikui, naujesniem zaidimams, o video korta siulyciau Geforce GTX 660 Ti, Užteks ant visų dabartinių žaidimų, ir bus dar per daug
bena2kas
tu gal beprote ?
2gigai ramu tam kompe sako nekeisk ramu
genius *
vienu zodziu kompas jau ant senuko eina ir ten jau viska reikia keisti i geresnius
gali seip pardouti ta kompa ir nusipirkti nauja
butu taip geriausia
ram daugiau ysimesk ir vaizduske pasikeisk
Na jei naujesnius game tai manau net neabeapsimoka naujinti... pasitaupyk ant geresnio pc ir susirink dalimis ;]
BlynuKepejas parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
bena2kas
tu gal beprote ?
2gigai ramu tam kompe sako nekeisk ramu
genius *
vienu zodziu kompas jau ant senuko eina ir ten jau viska reikia keisti i geresnius
gali seip pardouti ta kompa ir nusipirkti nauja
butu taip geriausia
Pamatytum mano pc spec. Cia dar palyginus su maniskiu labai geras:D :D[/quote]
Tu pamatytum kokį aš tamsiuke turiu tau smegenys sudegtu mąstant ką aš dariau visą vaikyste
Redaguota 2013-07-16 23:24
Visa pc keist reiktu :D o laikinai ramus ir vaiazduske gali keist kazkiek geriau bus. bet neilgam :)
nu zmones as irgi turiu senuka 9 metu iki siol yra name
tiktais jau nebeveikia dedas
dar turiu ten tos senus monitorius kurie kvadratas didelis :D