📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
del root.
10 žinutės · 2,602 peržiūros
🕐 2013-07-19 12:38 #1
Sveiki, jei galite padekite, del rootinimo, man reikia nurootinti lg l7 2, android os 4.1.2 jelly bean. Ieskojau daug kur, bet nesupratau isviso.
🕐 2013-07-19 12:42 #2
Geriausiai yra nerootinti, jei yra nebūtinas reikalas pasilik prie nerootinto telefo, nes kai nurootinsi nueis velniom garantke, na sakau, nebent labai reikia, o jei reikia geriausiai ieškoti anglu foromuose, pats iš ten persisiunčiau ir pagal tutus softa persirašiau telo.
🕐 2013-07-19 13:00 #3
mantazaz159 parašė:
Geriausiai yra nerootinti, jei yra nebūtinas reikalas pasilik prie nerootinto telefo, nes kai nurootinsi nueis velniom garantke, na sakau, nebent labai reikia, o jei reikia geriausiai ieškoti anglu foromuose, pats iš ten persisiunčiau ir pagal tutus softa persirašiau telo.

Na jeigu jam jau baigėsi arba pirko iš žmogaus tai gali bandyti.

Patarčiau ieškoti čia http://forum.xda-developers.com/ . Aš pats rootindamas savo seną telefą nemažai informacijos ir programinės įrangos radau.
🕐 2013-07-19 14:28 #4
mantazaz159 parašė:

Dzin tas garantinis, kažkas sugenda- įsirašai orginalų FW su odin ir pasirūpini, kad flash count būtu 0 ir neši į garantinį. Turiu S3 ir nusirootinau per pirmą mėnesį, softą jau keičiau gal +10 kartų.
O dėl informacijos siūlau žiūrėti į XDA, ten yra labai daug prirašyta.
🕐 2013-07-19 14:59 #5
Aš nepatarčiau root'int, bet kokiu atveju pats rizikuoji ir tau spręst. Bet jei root'insi, aš taip pat rekomenduoju xda-developers forumuose pasiskaityt, ten turėtum rast.
🕐 2013-07-19 16:15 #6
dns97 parašė:
Aš nepatarčiau root'int, bet kokiu atveju pats rizikuoji ir tau spręst. Bet jei root'insi, aš taip pat rekomenduoju xda-developers forumuose pasiskaityt, ten turėtum rast.

Ką tu ten rizikuoji? Telefoną galima užlaužt tik neskaitant OP ir galvojant, kad žinai geriau. Akys normalios, smegenys galvoja, rankos, ne kaip pas narkomaną, ir gali drąsiai rootint...
🕐 2013-07-19 18:35 #7
Jei galit, suraskit tame puslapyje kur yra narsau ir nerandu, buciau labai dekingas :-)
🕐 2013-07-19 18:43 #8
Pabandyk rootint su SuperOneClick, bet prieš tai nusistatyk viską, ką tavęs prašo.

mantazaz159 parašė:

Tai tam yra unroot funkcija.
🕐 2013-07-19 19:26 #9
Naviz parašė:
Pabandyk rootint su SuperOneClick, bet prieš tai nusistatyk viską, ką tavęs prašo.

[quote]mantazaz159 parašė:

Tai tam yra unroot funkcija.[/quote]
Kaip ir sakė Naviz
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
SuperOneClick
Nepamiršk ant telefono padares USB perkrova, kitaip neišeis rootinti.
🕐 2013-07-19 22:17 #10
Yra paieška tame forume...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti