🕐 2013-07-21 00:59
Sveiki mieli forumo lankytojai,
____________Kas, kaip, kodėl?__________________________________________________________________________________
Kadangi pastebėjau jog dauguma lietuvių neturi galimybės arba nemoka nusipirkti žaidimų iš Steam ar Origin parduotuvių. Štai čia ateinu jums į pagalbą aš! Mano įdėja paprasta - Aš perpardavinėsiu legalius žaidimų raktus (CD KEYS) ir Steam dovanas (GIFTS) daugumai prieinamu bankiniu pavedimu. Iš karto prieš prasidedant komentarams kaip "Nepatikimas" žmonių kurie visai manęs nepažįsta norėčiau paprašyti jog jeigu neturite svariu įrodymų jog aš kažką apgavau ar kažka pavogiau prašau ne rašyti tokio tipo komentarų į šia temą.
Aišku bus ir komentru kaip "Kam pirkti jeigu galima atsisiusti?" Tokius komentarus tiesiog ignoruosiu, nes žmones kurie kažkada žaidė žaidimą legaliai tikrai gali patvirtinti jog patirtis žaidžiant legaliai ir nelegaliai tikrai skiriasi, o ir klausimas tokiems žmonėms ar pačiam gera būtu jeigu dirbtum kelis metus prie žaidimo už dyką?
___________Ką gaunate pirkdami žaidimą iš manęs?_________________________________________________________________
100% legalu žaidimo raktą arba Steam giftą.
Intrukcijas kaip aktyvuotis žaidimą ir pradėti jį žaisti.
Jei žaidimą pirkote rusų kalboje - instrukcija kaip pakeisti žaidimo kalbą*
Dauguma žaidimų isigisite kiek pigiau nei pirkdami iš Steam ar Origin parduotuvės.
Patogu atsiskaitymo būdą - Swedbank pavedimu.
* - Jei tai įmanoma.
___________Iš kur man žinoti, kad nebusiu apgautas?________________________________________________________________
Nežinoti, manau su laiku igysiu pasitikėjimą, nes čia atėjau tikrai ne žmonių apgaudinėti. Jei vistiek bijote galite pamėgint pradžiai su pigiasniais žaidimais.
___________Darbo laikas______________________________________________________________________________________
Užsakymai priimami visada kai esu Online
Kiek kitaip su pristatymu. Prekes pristatau:
Darbo dienomis:
nuo 9:00 iki 20:00 val.
Savaitgaliais:
Darbo laikas nepastovus.
___________Per kiek laiko gausiu savo žaidimą?__________________________________________________________________________
Nuo 30min iki 1:30 val.
___________Žaidimų kainos?___________________________________________________________________________________
Giftai
Counter Strike: 1.6 Anthology (cs 1.6 + dar 6 žaidimai) (Steam raktas) - 20lt
Counter Strike: Source (Steam) - 26lt
Counter Strike: Global Offensive (Steam) - 30lt
Battlefield 3 (Origin) - 40lt
Battlefield 3 Premium (Origin) - 100lt
Battlefield 4 Pre Order (Origin) - 95lt
ArmA 2: Operation Arrowhead (Steam) - 35lt
Atsitiktinis žaidimas[?] (Steam) - 8lt
Garry's mod (Steam gift) - 20lt
League of legends riot points - Daugiau info susisiekus
Accountai
Counter strike: 1.6 (Steam) - 10lt
Counter strike: Source(Steam) - 10lt
Battlefield 3(Origin) - 15lt
Minecraft Premium(minecraft.net) - 10lt
Call of Duty: Black Ops 2(Steam) - 30lt
[?] - Gausite atsitiktini žaidimą Steam sistemoje. Tai gali būti tiek visai pigus žaidimas tiek vienas naujesniu.
Čia tikrai nėra išvardinti visi žaidimai tiktai keli pvz. skirti susiorentuoti kainose. Daugiau žaidimų teirautis skype.
___________Atsiskaitymas_____________________________________________________________________________________
Kol kas tik bankiniu pavedimu į Swedbank sąskaitą.
Ateityje jei bus poreikis pridėsiu ir SMS.
___________Kontaktai________________________________________________________________________________________
____________Kas, kaip, kodėl?__________________________________________________________________________________
Kadangi pastebėjau jog dauguma lietuvių neturi galimybės arba nemoka nusipirkti žaidimų iš Steam ar Origin parduotuvių. Štai čia ateinu jums į pagalbą aš! Mano įdėja paprasta - Aš perpardavinėsiu legalius žaidimų raktus (CD KEYS) ir Steam dovanas (GIFTS) daugumai prieinamu bankiniu pavedimu. Iš karto prieš prasidedant komentarams kaip "Nepatikimas" žmonių kurie visai manęs nepažįsta norėčiau paprašyti jog jeigu neturite svariu įrodymų jog aš kažką apgavau ar kažka pavogiau prašau ne rašyti tokio tipo komentarų į šia temą.
Aišku bus ir komentru kaip "Kam pirkti jeigu galima atsisiusti?" Tokius komentarus tiesiog ignoruosiu, nes žmones kurie kažkada žaidė žaidimą legaliai tikrai gali patvirtinti jog patirtis žaidžiant legaliai ir nelegaliai tikrai skiriasi, o ir klausimas tokiems žmonėms ar pačiam gera būtu jeigu dirbtum kelis metus prie žaidimo už dyką?
___________Ką gaunate pirkdami žaidimą iš manęs?_________________________________________________________________
100% legalu žaidimo raktą arba Steam giftą.
Intrukcijas kaip aktyvuotis žaidimą ir pradėti jį žaisti.
Jei žaidimą pirkote rusų kalboje - instrukcija kaip pakeisti žaidimo kalbą*
Dauguma žaidimų isigisite kiek pigiau nei pirkdami iš Steam ar Origin parduotuvės.
Patogu atsiskaitymo būdą - Swedbank pavedimu.
* - Jei tai įmanoma.
___________Iš kur man žinoti, kad nebusiu apgautas?________________________________________________________________
Nežinoti, manau su laiku igysiu pasitikėjimą, nes čia atėjau tikrai ne žmonių apgaudinėti. Jei vistiek bijote galite pamėgint pradžiai su pigiasniais žaidimais.
___________Darbo laikas______________________________________________________________________________________
Užsakymai priimami visada kai esu Online
Kiek kitaip su pristatymu. Prekes pristatau:
Darbo dienomis:
nuo 9:00 iki 20:00 val.
Savaitgaliais:
Darbo laikas nepastovus.
___________Per kiek laiko gausiu savo žaidimą?__________________________________________________________________________
Nuo 30min iki 1:30 val.
___________Žaidimų kainos?___________________________________________________________________________________
Giftai
Counter Strike: 1.6 Anthology (cs 1.6 + dar 6 žaidimai) (Steam raktas) - 20lt
Counter Strike: Source (Steam) - 26lt
Counter Strike: Global Offensive (Steam) - 30lt
Battlefield 3 (Origin) - 40lt
Battlefield 3 Premium (Origin) - 100lt
Battlefield 4 Pre Order (Origin) - 95lt
ArmA 2: Operation Arrowhead (Steam) - 35lt
Atsitiktinis žaidimas[?] (Steam) - 8lt
Garry's mod (Steam gift) - 20lt
League of legends riot points - Daugiau info susisiekus
Accountai
Counter strike: 1.6 (Steam) - 10lt
Counter strike: Source(Steam) - 10lt
Battlefield 3(Origin) - 15lt
Minecraft Premium(minecraft.net) - 10lt
Call of Duty: Black Ops 2(Steam) - 30lt
[?] - Gausite atsitiktini žaidimą Steam sistemoje. Tai gali būti tiek visai pigus žaidimas tiek vienas naujesniu.
Čia tikrai nėra išvardinti visi žaidimai tiktai keli pvz. skirti susiorentuoti kainose. Daugiau žaidimų teirautis skype.
___________Atsiskaitymas_____________________________________________________________________________________
Kol kas tik bankiniu pavedimu į Swedbank sąskaitą.
Ateityje jei bus poreikis pridėsiu ir SMS.
___________Kontaktai________________________________________________________________________________________