Sveiki. man reikia pagalbos ijungus windows neveikia nei pele nei klaviatura, zinau kad tai virusai, kaip man juos pasalint per kita pc? laida kaskoki reik turet ar kaip? zinau kur tiksliai pajunkt reik isardyt deze savo ir is kito pajungi bet mazdaug nepamenu kaip, padekit kas galit ir dekui uz pagalba
gerai pabandysiu
nepadejo, nieks nereguoja tai tik tas gali padet kur per pc ptijingiat kita pc
Redaguota 2013-08-03 10:17
O tu kokią pelę ir kb naudoji?
lol tikrai nevirusai
pastave tiesiok windowsai automatiskai neinstalioja driveriu kad pele ir klav regoutu pereinstaliok windowsus kito budo nematau ir perinstaliok i kokius normalius
a tu durnas ar ka ponas? windows 7 pas mane viska auto instaliuojia pas mane kaskoks *s virusas ilindes ir istrina draiverius... ir neperasysiu jokiu windowsu as reikes dar karta nunesiu kad pataisytu bet nors zinosiu kad liks viskas ir apziures giliau viska
Klaviatura L4tech o pele Tunex
Redaguota 2013-08-04 10:47
O windowsai puikiai veikia? nelagina? nemėto erorru? Jei ne, tai pabandyk su kita pele.
aš patariu įsirašyt tarp flasho linux iš kito pc ir tada per linux tą įjunkt, ir tada bandyk kažką ieškoti tarp pc sistemos gal virusą kaip nors surasi.
Visu pirma perrasant windows duomenys neprarandami. Jei zinoma turejai proto ir pries pradedamas naudotis pc skelei hdd i dvi dalis. viena dali tarkim c diska naudoji windows failams ir t.t. o kitame (pvz d diske) laikai tik savo duomenis pvz zaidimus,programas,draiverius,muzika,filmus ir t.t. tuomet kai turi du hdd tau jokiais budais negresia duomenu praradimas. o jejgu esi labai turtingas tai gali nesti pc i taisykla. ten perrasys windows ir sumokesi 50lt uz tai kad meistras prie pc alaus buteli isgere :D
Slowly kuo puikiaisiai veikia,nemeto jokiu erroru,Rox0y než kaip daryt čia :D,Pas mane 2 dalys HDD bet yra dokumentu kaikuriu ant darbailaukiu o man ju labai reikia ir nenoriu prarast,Tyras taip abi usb
Susirask ps/2 pele ir kb ir bandyk jas naudot, turbūt galėsi susitvarkyt win
reikia istraukti vintuliatoriu ir gal su termo pastos uzdeti man tas pats buvo.
Vitalijus nenusišnekek,jau sutvarkytas pc, veike be uzb pele ir klaviatura tai tiesiog tada parsiust reikejo mb_driver_chipset_intel_6series ir suinstalint ir ver dravieriai vietoi ir vel veikė,nes atmuše man draiverius kaškaip ;) ačiu kas padėjot