Noriu paklaust ar kasnors is gamerio.lt nariu ira pasidare Tatu? jei esat tai koke kur ar spalvota ar ne ir kur daretes
Neturiu ir neturėsiu, nes tai kenkia sveikatai, ir gali susirgti odos vėžiu...
mazas budamas dafiga turejau... kainuodavo pasidaryt 10ct, t.y., nusipirkt kramtomu saldainiu ir lipduka ant kur nori uzsiklijuoji
As tai turiu ant rankos desinios vidines puses toke nemaza spalvota jei netingesiu imesiu fotke
Nori nemokamos tatuiruitės ilgam laikui ? Tiesiog kokią nors dalį į cementą patarkuok, bus raudonos / rudos spalvos paskui ( kas nesuprantat juokų - necituokit :D )
Nežinau, bet šeip reikėtu pasidaryti kažką su zodiako ženklu .
Redaguota 2013-08-04 13:35
as ir panasei pasidares atspindi mano bruozus baveik seip imesiu fotke ryt gal seip tato atrodo kaip kulka ar raketa panasi forma
Neturiu db bet ketinu darytis bet dar nz kokia.

va mano,bet dar nebaigta :)
http://ipix.lt/di/TLBS/041413141137.jpg va mano,bet dar nebaigta :)
Redaguota 2013-08-04 09:06
Neturiu, ir neturėsiu, kaip DarkGoo sakė, tai kenkia ir man tai nė trupučio neatrodo gražu.
Sesuo turi ant kojos dobilą ir neseniai ant nugaros pasidarė kažkaip plunksną/kompasą tikrovėje,dar nemačiau,mečiau tik nuotraukoje,bet šiandien pamatysiu,nes grįžta iš užsienio:D
Fu I hate those tings. Man tai bjauru iš tikro yra tatiruotės net pykina
Aš norėčiau pasidaryt ant kokio dilbio spalvotą tatu, nes man tai gražu. Įdomu kiek kainuoja tatu darymas?
Man asmeniškai nei bjauru nei gražu, bet žinoma dažniausiai bentjau kur aš gyvenu jeigu žmogus turi tatuiruote tai ženklas nekokio proto. Žinoma yra ir visiškai atvirkštinių variantų, bet dažniausiai pasitvirtina pirmas paminėtas požymis.