Nusipirkau prestigio 4055 duo gaidi is mobili linija tel pagal parametrus pigus kainavo 500lt nors vien minusai kamera 8.1 o realybej fotkina kai 1.3 sensoriai prastai veikia judesiu zaidimu nepazaisi ir t.t jau jis mane taip uz*iso sugedo po savaites neisijunge perase softa neskaito korteliu rodo iksiukus ir tik pagalbos skambuciai vel buvo nunestas i taisykla grizo po 2 sav. toks koks buvo atnestas * negaudo rysio reikia nest 3x tvarkyt o naudojausi kokia savaite su tuo sudu ar yra kokia galimybe atsiimti pinigus?
jeigu jau į taisykla nėšei tai abejoju ar priims atgal.
Garantinis yra 2m. tai ir atnesiau ji i mobili linija kad sutvarkytu
Well... Tikriausiai taip ji ir saugojai kad taip greitai sugedo. As savo 3500 jau pora men turiu - jokio ibrezimo ir viskas veikia kuo puikiausiai.
Koks savininkas - toks ir daiktas :)
idomu kaip as jo nesaugojau jai nei vieno ibrezimo nebuvo ir dar nera pirma kart isjungiau ir ijungiau telefa pakibo ir neisijunge ne veltui made in CHINA sako bl* nesaugojau visa laika dekle budavo arba rankose turejau galaxy mini jokiu bedu nebuvo nusipirkau sita gaidi tai kai sutvarke softa s*piso kazka nes kai grazino neskaite sim korteliu nes i ji dedasi 2 sim nunesiau tvarkyt sim grazino toki pati tai nsm nerasykit kad tel nesaugojau
Če jau brokas, pas mane tas pats, turiu Nokie X2 ,and imtas su planu iš tele2 prabėgo lygiai metai, nė įbrėžimo nėra. Bet...
Užplaukia telefonas nieko nereguoja, negroja muzika, nereguoją i sim kortele/atm, kortele. išjungus vis isijungia, tai vat, čia jau telefonas o ne žmogus kaltas.
Jei per visa garantinio laika telefona jau tvarke 3 kartus turi pilna teise reikalaut kito tik reike pasaukot man tai leido pasimt kita uz toke suma kuria buwau mokejes uz ta tel tai dar pora simtu dasimeciau ir pasijemiau geresni
Tas mano geresnis kolkas laikos gerai acro s
Redaguota 2013-08-05 19:26
o grazines tel su visais priedais negali atsiimt pinigu?
arba reikia dasimest turi pasirodyt samsung galaxy ace 3 tik idomu ar kaina nebus jo man perdidele :D
Redaguota 2013-08-05 19:30
ne lt atgaut be sansu tik duoda kita pasimt
Pries saw pasijemiau Samsung Trend nebrangus bet geras telefonas dar ir sony acro s turiu
Redaguota 2013-08-05 19:33