📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padekit išsirinkt mikrafona.
15 žinutės · 3,266 peržiūros
🕐 2013-08-13 19:15 #1
Sveiki,taigi noriu nusipirkt gera mikrafona zaidimu filmavimui (Darant gameplay-commentaries) Kad butu gera balso kokybe,nesigirdetu pasaliniu garsu. Nu patys turit suprast apie ka sneku.. Gamintojas nesvarbu,svarbiau kokybe. Kaina nuo 100-200LT. Jeigu ymanoma butu geriau pirkimas internetu,kad atsiustu y nurodyta vieta. Aciu.

Reikia mikrafono butinai,nes negaliu nutraukti zaidimu filmavimo (senas mikrafonas sugedo)
🕐 2013-08-13 19:23 #2
Blue Yeti.
🕐 2013-08-13 19:29 #3
Blue Yeti gan neblogas.

P.S.Gal žinot kokį mikrofoną naudoja PewDiePie ?
Redaguota 2013-08-13 19:30
🕐 2013-08-13 19:40 #4
Jis naudoja Razer Kraken ausines, bet jos yra vienos su mikrofonu, kitos be, todėl kokį mikrofoną naudoja negaliu pasakyti.
🕐 2013-08-13 19:41 #5
http://www.razerzone.com/store/razer-kraken-pro razer geros ausinės ,be to PewDiePie jas naudoja. :)
🕐 2013-08-13 19:44 #6
Jis naudoja atskirą mikrofoną (ausinių mikrofonas nulenktas į kitą pusę) , tik va nežinau kokį.
🕐 2013-08-13 19:53 #7
Samson C01U mic Štai koki PewDiPie naudoja mikrofona http://pewdiepie.net/index.php?page=Thread&threadID=1059 prašom :)
🕐 2013-08-13 20:35 #8
FeelingHigh parašė:
Jis naudoja atskirą mikrofoną (ausinių mikrofonas nulenktas į kitą pusę) , tik va nežinau kokį.

Nenulenktas pas ji nieka ten,nes yra RAZER KRAKEN (sita naudoja pewds) ir yra dar vienos RAZER KRAKEN PRO (sita su mikrafonu ,kuris islenda is ausiniu :D ).
🕐 2013-08-13 21:40 #9
muilas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Nenulenktas pas ji nieka ten,nes yra RAZER KRAKEN (sita naudoja pewds) ir yra dar vienos RAZER KRAKEN PRO (sita su mikrafonu ,kuris islenda is ausiniu :D ).[/quote]

Ne taip supratai mane , Felix'as (jo toks tikras vardas) nenaudoja ausinių mikrofono , jis naudoja atskirą mikrofoną (Samson C01U)
🕐 2013-08-13 21:41 #10
FeelingHigh parašė:
[quote]muilas parašė:

Nenulenktas pas ji nieka ten,nes yra RAZER KRAKEN (sita naudoja pewds) ir yra dar vienos RAZER KRAKEN PRO (sita su mikrafonu ,kuris islenda is ausiniu :D ).[/quote]

Ne taip supratai mane , Felix'as (jo toks tikras vardas) nenaudoja ausinių mikrofono , jis naudoja atskirą mikrofoną (Samson C01U)[/quote]
O dafuq? "(ausinių mikrofonas nulenktas į kitą pusę)"? KRAKEN neturi mikrafo.
🕐 2013-08-13 21:43 #11
Skirtingiem grajam, skirtingos ausines ir mic... Manau jis sau gali tai leisti...
🕐 2013-08-13 21:46 #12
Melnikas parašė:
Skirtingiem grajam, skirtingos ausines ir mic... Manau jis sau gali tai leisti...

DAFUQ? Kraken turi 7.1 surround(girdi is 8 pusiu ),cia kiekvienam zaidime tas veikia :D ...
🕐 2013-08-13 21:50 #13
muilas parašė:
[quote]Melnikas parašė:

DAFUQ? Kraken turi 7.1 surround(girdi is 8 pusiu ),cia kiekvienam zaidime tas veikia :D ...[/quote]

nu bl is kur man zinot? Man asmeniskai jokio skirtumo, kad ir pvz. turiu canyon ausines uz 50lt maximoje ir gerai man, puikios ausines... Mic'as irgi canyon uz 25 lt irgi puikus... :/
Redaguota 2013-08-13 21:50
🕐 2013-08-13 22:02 #14
muilas parašė:
[quote]muilas parašė:

Ne taip supratai mane , Felix'as (jo toks tikras vardas) nenaudoja ausinių mikrofono , jis naudoja atskirą mikrofoną (Samson C01U)[/quote]
O dafuq? "(ausinių mikrofonas nulenktas į kitą pusę)"? KRAKEN neturi mikrafo.[/quote]

Turi , bet jis yra susineriantis + vartodamas žodį "nulenktas" turėjau omeny ir kitas ausines , tad nesikabinėk be reikalo.
🕐 2013-08-13 22:52 #15
FeelingHigh parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]muilas parašė:

O dafuq? "(ausinių mikrofonas nulenktas į kitą pusę)"? KRAKEN neturi mikrafo.[/quote]

Turi , bet jis yra susineriantis + vartodamas žodį "nulenktas" turėjau omeny ir kitas ausines , tad nesikabinėk be reikalo.[/quote]
Pl pl ... Susinerenti turi TIK KRAKEN PRO!!!!! Krakenai neturi mikrafo (kainuoja pigiau 50 lt), o KRAKEN PRO + 50 lt brangiau. Pewds turi KRAKEN ,pas ji nera mikrafas ausinese .
Vsio.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti