tai yra reklamu spaudimas is kur gauni $
Stai neobux nuorada bet su mano pakvietimu jai negaila uzsiregistruokit ir uzsidirbinekit ant legaliu zaidimu uz dyka http://www.neobux.com/?r=nytes23
kol cia uzsidirbsi ,greiciau uzsipisi :D ,eini duobe iskast ir gauni 100 lt :D
Nu joa bet pradziai sunku bet kai prasimusi referalu nusuperki tada ira normalei tada gauni tu litu pvz as jau virs dollerio uzsidirbau ir nusipirkau 6 referelus :D bet duobes kas irgi geras dalykas :DD
:D nu geriau prie duobiu pasiliksiu :D ir pelno daugiau ,ir forma pagereja :D
Beda nedidele, reikia dvieju zmoniu, vienas "pasirupina" kad ju reiktu, o kitas kasa.. :D
nesamones, labai daug laiko uzima, as jau geriau losdamas savo megstamiausia zaidima, per diena 19$ uzsikaliau keleta sau nereikalingu daiktu pardaves ^_^
Esu jau ten buves pries kokius metus, ir per 2 sav tik 3litus uzsikaliau.... Jau geriau buciau losias zaidimus
Tokiais dalykais norint pasipelnyt reikia uzsiimt normaliai. Esu girdejas, kad kala pinigus gerai, bet tik is pasakojimu. Nieko konkretaus pats neesu mates, kad pazystamas koks nors pelnytusi is to.
Redaguota 2013-08-16 01:57
Anksčiau ten bandžiau, draugas persiuntė kelis dolerius į acc, gavos taip kad profit buvo 10 dolerių. Tai jei turi laiko gali kaip reikiant užsikalt.
įpač kai gaiši laika, susirenki varganus 10$ ir kai reikia juos atsiimt, gauni špyga į akį.