taigi, idomu pasidare kokias traumas esat tureje ar turit dabar, ir kaip tai ivyko? :D
as tai db turiu 1 trauma... ranka luzo, isniro, atskilo sanario kremzlele.
ant turniko dariau vovere, edarydamas vienuolikta, ranka nuslydo ir nukritau...
Esu du kartus rankos kaula prasiskeles, viena karta kai uzkliuves kritau, antra kai lekdamas nuo kalno su dviraciu nusikridau.
Kai buvau atsitupes,tada atsistojau ir langa vejas papute ir kai atsistojau...nu zinot taip staigiai, prasiskeliau galva...kraujas ir kraujas.. reikejo i ligonine ohhh...ta vislaikam atsiminsiu ):
Redaguota 2013-09-19 11:22
Zaidziu uz krepsinio komanda, tai pas mane traumu tai buve labai daug, ypac koju. Buvo nutraukti raisciai, buvo daug kartu patempti abieju koju raisciai, luzes pirstas, praskelta galva 2 kart ir daug kitu smulkiu traumu.
Nugaros trauma, kairiojo peties trauma, desinys klubas, ismustas dantis(fail), lengvai patemptas bicas(kazkada per tinklini). Luziu nebuve.
Slydau nuo laiptų, ir sutrupėjo visas uodegikaulis :S
Turėjo gyti pusę metų sakė daktaras :D , bet kai buvau pirtyje, vėl slydau tai dabar jau saugausi :D
Redaguota 2013-09-19 13:33
rankos susilauziau :D per futbolo rungtynes buvau vartininkas ir kai i stanga kirtau ranka tai dbr jei losiu tik gynyboi sedziuarba puoleju :D
Koja luzo fule losiant. Spiriant kamuoli koja kazkaip uzsilenke:D
Buvau dar galva prasiskeles ir kaukole idauzes neblogai taip.:D
Pirmas ivykis ivyko duztant stiklinem durim (mazdaug tos stundomos 5m dydzio) ismigo daug stiklu mazu ir vienas didelis. O sekantis, tai ejau is svetaines i virtuve ir krc paslydau ant kilimo kampo ir i siena dauziaus su galva.
Redaguota 2013-09-19 14:01
Aš tai kiek pamenu, praeitų metų paskutinę vasaros dieną susilaužiau pirštą, bežaisdamas krepšinį. Dar mažas darželyje nuo to... Kaip ten jis... Nu tas, ant kurio mokykloj uždėtas turnikas :D. Pačio viršaus nukritau, tai ten kažkas su galva buvo :D.
*EDIT.
Va nuo šito buvau nukritęs viršaus :D
http://www.sportturas.lt/full/site/gallery/521/sienele.jpg?PHPSESSID=cdb868b197ad3b4b85431b644c605c31
Redaguota 2013-09-19 15:01
Buvo rankos lūžis..:/ Vienas rankos kaulas lūžęs kitas skilęs. :)
Buvo taip: lipau tokia lenta kuri buvo padėta nuožulniosios plokštumos tipu ir tos lentos kraštas lūžo, tai kritau ir susilaužiau taip..:)
Kažkokie jūs čia visi sulūžę :D:D (Juokauju). Man tai niekad nieko nebuvo lūže ir tokių labai rimtų traumų (duok dieve, kad nebūtu).
KTooTa parašė:
Kažkokie jūs čia visi sulūžę :D:D (Juokauju). Man tai niekad nieko nebuvo lūže ir tokių labai rimtų traumų (duok dieve, kad nebūtu).
Man irgi nieko nebuvo luze ar kokiu kitu rimtu traumu
Redaguota 2013-09-19 16:27