Neparašius Gintaxo nuodeme būtų :D
Most hated achievement gained!
Iš gameplayerių tai Dowexx ir FifaEvolutionify (Startus) , o iš gameris.lt narių pasigedau Grizlio protingas žmogus žino ką šneka. O šiaip Pavelas vien paskaičius jo nuomonė apie žaidimą komentaruose būna viskas aišku :)
TheRaisas, Melnikas, Stratus, Gintaxas, Pavelas, requiemn ir dar kartais muilas praeina :D
TheRaisas, Melnikas, Stratus, Gintaxas, Pavelas, requiemn ir dar kartais muilas praeina :D
Redaguota 2013-08-17 22:12
Gintaxas,Stratus,muilas,Melnikas,FeelingHigh,VHilts,Dowexx ,Pavelas
Man tai Pavelas, Toxas ir Gintaxas, nes visada suteikdavo pagalbą :)
Judita_Ivans parašė:
Labai daug naujų veidų, beveik nieko jau nepažįstu, tačiau iš senų laikų atsimenu savo geriausią interneto draugą Pavelą.
Redaguota 2013-08-18 09:45
Gintaxas, Stratus, Dowexx, AwesomeGuy, Slowly
Visi, isskyrus bunkeriniu gauja. O jei rimciau tai pavela. As ji pazystu is kur kitur negul is gameris.lt, buvau jam kazkada i pm zinute nusiuntes, bet taip ir neatrase. Ir melnika dar :D
Redaguota 2013-08-18 10:35
Slowly parašė:
Stratus, AwesomeGuy , Gintaxas , Nemėgstu JO.
P.S Dar Dowexx
krepsininkas parašė:
Gintaxas, Stratus, Dowexx, AwesomeGuy, Slowly
Dėkui :D
Mano favoritai būtų: Gintaxas, Dowexx, BloodyZero, The, Melnikas, Pavelas (Dabar kažkodėl retai bematau, bet iš seniau tave prisimenu) Ir gal dar kas nors ką užmiršau :D.
Redaguota 2013-08-18 12:59
DeivisCola AwesomeGuy zakaras Gintaxas BloodyZero Pavelas Slowly muilas LookFast3 VHilts Toxas Dowexx DeShov. Manau viskas gal dar bus antra dalis