Kas ta vch? :D
Redaguota 2013-08-19 18:25
*, vėl pradeda :D eikit jūs visi *, kurie bando stumt ant manęs. AŠ PASAKIAU SAVO NUOMONĘ, o ką jūs manot - man pochui. Peace.
Yeah yeah, aš tik raminu senbūvius kurie išsišokinėja prieš naujokus. Manykit ką manot, kaip rašiau - man pochui. Peace mother*er
Paskutinis mano pranešimas šioje temoje, nes tam yra PM:
Tadas Blinda, pagal istorinius šaltinius buvo valkata, nieko neturėjo. Nei šeimos, nei draugų. Tai prie ko čia aš?
Dėl to "kietumo" - deja ne, nieko neprimetinėju, tiesiog bandau nuramint tokius kietuolius kaip tu. Nes nesvarbu, ar naujokas, ar ne, vistiek jis turi savo nuomonę. O jūs "senbūvėliai", taip, jūs, bandot išniekinti juos. Todėl daug kas išeina. O aš - neesu iš tų kurie lengvai pasiduoda :) Adios, mon'redies.
Redaguota 2013-08-19 22:19
Fenetti_ parašė:
Tadas Blinda, pagal istorinius šaltinius buvo valkata, nieko neturėjo. Nei šeimos, nei draugų. Tai prie ko čia aš?
Dėl to "kietumo" - deja ne, nieko neprimetinėju, tiesiog bandau nuramint tokius kietuolius kaip tu. Nes nesvarbu, ar naujokas, ar ne, vistiek jis turi savo nuomonę. O jūs "senbūvėliai", taip, jūs, bandot išniekinti juos. Todėl daug kas išeina. O aš - neesu iš tų kurie lengvai pasiduoda :) Adios, mon'redies.
Naujokas ne naujokas, cia nesvarbu, svarbu kas per zmogus... Tu matau, is tu degraduotu... Ir nori cia likti ir tersti gameri? Oi zmogau, mes dar netokiu deb*lu kaip tu esam isvare atgal i bunkeri... Lukas, tomis ir * kiek visokiu valkatu, spameriu... Tu ne issimtis... Nuraminti kietuolius? Pats nusiramink verciau... Bandom isniekinti? Nieko mes neniekinam, tiesiog nervina mus tai, kad preina cia degradu visokiu...
Redaguota 2013-08-19 22:29
Fenetti_ parašė:
Iseina tie kurie kele bangas ir buvo nuleisti ant zemes. Ir tau jau laikas. Adios.
Redaguota 2013-08-19 22:35