📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
VCH Pokalbiai
29 žinutės · 6,519 peržiūros
🕐 2013-08-19 17:30 #16
Fenetti_ parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Lezayn parašė:
Tu supranti ką tu parašiai....!!!!!!!!!
Dabar nueik i Google---> vaizdai---> ir parašyk paieškoi VCH!!!

O dieve! Kodėl tu taip liepi mums daryt? D:[/quote]

Tu tai * nueik ir sužinosi...[/quote]
Nebūčiau nuėjęs, nebūčiau rašęs.[/quote]

Pzd* O man kai pasakė draugas aš galvojau vėjavaikio chata, bet klydau per informės pamoką...:D[/quote]
Aš irgi tą patį maniau, dar per paprastą paieška išmetė jo web, video ir t.t., bet per vaizdu paieška... (puke)[/quote]

Jeigu tau bloga nuo putyčių, tai tu dalyvavai gėjų parade[/quote]

Prie ko čia gėjai? Viskam yra savos ribos , o jei tu jų nejauti ir ištisai mėgsti žiūrėt kaip išsiskėtus kažkokia k*rva rodo savo klyną "visu gražumu" , tai pats kaltas.
🕐 2013-08-19 17:44 #17
TheRaisas parašė:
[quote]Fenetti_ parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Lezayn parašė:
Tu supranti ką tu parašiai....!!!!!!!!!
Dabar nueik i Google---> vaizdai---> ir parašyk paieškoi VCH!!!

O dieve! Kodėl tu taip liepi mums daryt? D:[/quote]

Tu tai * nueik ir sužinosi...[/quote]
Nebūčiau nuėjęs, nebūčiau rašęs.[/quote]

Pzd* O man kai pasakė draugas aš galvojau vėjavaikio chata, bet klydau per informės pamoką...:D[/quote]
Aš irgi tą patį maniau, dar per paprastą paieška išmetė jo web, video ir t.t., bet per vaizdu paieška... (puke)[/quote]

Jeigu tau bloga nuo putyčių, tai tu dalyvavai gėjų parade[/quote]

Prie ko čia gėjai? Viskam yra savos ribos , o jei tu jų nejauti ir ištisai mėgsti žiūrėt kaip išsiskėtus kažkokia k*rva rodo savo klyną "visu gražumu" , tai pats kaltas.[/quote]

Nežinau kodėl, bet pritariu.. :)
🕐 2013-08-19 18:08 #18
Fenetti_ parašė:
Oh My *ing, smoking, *ing, peeing god!!! (puke)

Nu ir ką tu ten tikėjaisi pamatyt?
🕐 2013-08-19 18:24 #19
Kas ta vch? :D
Redaguota 2013-08-19 18:25
🕐 2013-08-19 19:09 #20
*, vėl pradeda :D eikit jūs visi *, kurie bando stumt ant manęs. AŠ PASAKIAU SAVO NUOMONĘ, o ką jūs manot - man pochui. Peace.
🕐 2013-08-19 19:35 #21
Fenetti_ parašė:
*, vėl pradeda :D eikit jūs visi *, kurie bando stumt ant manęs. AŠ PASAKIAU SAVO NUOMONĘ, o ką jūs manot - man pochui. Peace.

Labai gera tavo logika...
Sustumi ant visų , o po to prašai taikos....
🕐 2013-08-19 19:37 #22
TheRaisas parašė:
[quote]Fenetti_ parašė:

Labai gera tavo logika...
Sustumi ant visų , o po to prašai taikos....[/quote]
Viskas paprasta. Susivaro zmogelis nebezino kaip atsikirst ir tada taika prisidengineja. :D
🕐 2013-08-19 20:51 #23
Yeah yeah, aš tik raminu senbūvius kurie išsišokinėja prieš naujokus. Manykit ką manot, kaip rašiau - man pochui. Peace mother*er
🕐 2013-08-19 21:00 #24
Fenetti_ parašė:
Yeah yeah, aš tik raminu senbūvius kurie išsišokinėja prieš naujokus. Manykit ką manot, kaip rašiau - man pochui. Peace mother*er

Jau tik nevaidink čia Tado Blindos...
Matosi , kad esi daužtas , varai ant visų + dar primetinėji čia kietą nuo pirmų dienų.
🕐 2013-08-19 22:18 #25
Paskutinis mano pranešimas šioje temoje, nes tam yra PM:

Tadas Blinda, pagal istorinius šaltinius buvo valkata, nieko neturėjo. Nei šeimos, nei draugų. Tai prie ko čia aš?
Dėl to "kietumo" - deja ne, nieko neprimetinėju, tiesiog bandau nuramint tokius kietuolius kaip tu. Nes nesvarbu, ar naujokas, ar ne, vistiek jis turi savo nuomonę. O jūs "senbūvėliai", taip, jūs, bandot išniekinti juos. Todėl daug kas išeina. O aš - neesu iš tų kurie lengvai pasiduoda :) Adios, mon'redies.
Redaguota 2013-08-19 22:19
🕐 2013-08-19 22:28 #26
Fenetti_ parašė:

Tadas Blinda, pagal istorinius šaltinius buvo valkata, nieko neturėjo. Nei šeimos, nei draugų. Tai prie ko čia aš?
Dėl to "kietumo" - deja ne, nieko neprimetinėju, tiesiog bandau nuramint tokius kietuolius kaip tu. Nes nesvarbu, ar naujokas, ar ne, vistiek jis turi savo nuomonę. O jūs "senbūvėliai", taip, jūs, bandot išniekinti juos. Todėl daug kas išeina. O aš - neesu iš tų kurie lengvai pasiduoda :) Adios, mon'redies.

Naujokas ne naujokas, cia nesvarbu, svarbu kas per zmogus... Tu matau, is tu degraduotu... Ir nori cia likti ir tersti gameri? Oi zmogau, mes dar netokiu deb*lu kaip tu esam isvare atgal i bunkeri... Lukas, tomis ir * kiek visokiu valkatu, spameriu... Tu ne issimtis... Nuraminti kietuolius? Pats nusiramink verciau... Bandom isniekinti? Nieko mes neniekinam, tiesiog nervina mus tai, kad preina cia degradu visokiu...
Redaguota 2013-08-19 22:29
🕐 2013-08-19 22:35 #27
Fenetti_ parašė:

Iseina tie kurie kele bangas ir buvo nuleisti ant zemes. Ir tau jau laikas. Adios.
Redaguota 2013-08-19 22:35
🕐 2013-08-19 22:59 #28
Stratus parašė:
[quote]Fenetti_ parašė:

Iseina tie kurie kele bangas ir buvo nuleisti ant zemes. Ir tau jau laikas. Adios.[/quote]

Kaip pasakytų vienas pažįstamas :
Sayonara , mothaf*cka!
🕐 2013-08-19 23:01 #29
Fenetti_ parašė:

Tadas Blinda buvo svieto lygintojas , vaike.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti