📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Pasaulio pabaiga jau rytoj! Pasiruošę?
75 žinutės · 20,337 peržiūros
🕐 2013-08-22 22:30 #31
DeShov parašė:
Koks skirtumas apie ką yra kalba ? Battlefield 4 yra toks pat kaip ir visi kiti kompiuteriniai žaidimai. Iš esmės sutinku su FrontView ar gi gyvenime yra svarbiausia sužaisti kompiuterinį žaidimą ? Jau geriau nueik patenkink merginą. PEACE

Kalba seip ejo apie pasaulio pabaiga, jus apie geimus pradedat varyt? Nesvaikit gerai. Kam patinka zaidimai ir juos daznai zaidzia tai nereiskia kad no life jam jau. Man pvz patinka kad ir tas pats jusu tipo "nezaidziamas" MC, zaidziu ir esu tuo patenkintas. Kartais prie perso per diena prisedu 30min-1h nes varau pas draugelius. Kartais vos ne visa diena prasedi prie pc. Nieko siame dalyke blogo nematau. Nesamoningu comm. nereikia, bet vistiek tokiu atsiras kurie parasys * kokia nesamone so...?
🕐 2013-08-22 22:33 #32
BlynuKepejas parašė:
[quote]DeShov parašė:
Koks skirtumas apie ką yra kalba ? Battlefield 4 yra toks pat kaip ir visi kiti kompiuteriniai žaidimai. Iš esmės sutinku su FrontView ar gi gyvenime yra svarbiausia sužaisti kompiuterinį žaidimą ? Jau geriau nueik patenkink merginą. PEACE

Kalba seip ejo apie pasaulio pabaiga, jus apie geimus pradedat varyt? Nesvaikit gerai. Kam patinka zaidimai ir juos daznai zaidzia tai nereiskia kad no life jam jau. Man pvz patinka kad ir tas pats jusu tipo "nezaidziamas" MC, zaidziu ir esu tuo patenkintas. Kartais prie perso per diena prisedu 30min-1h nes varau pas draugelius. Kartais vos ne visa diena prasedi prie pc. Nieko siame dalyke blogo nematau. Nesamoningu comm. nereikia, bet vistiek tokiu atsiras kurie parasys * kokia nesamone so...?[/quote]
Tuoj vel bus cia... ziuriu cia jau rimti yra,pajuokaut negalima. Pl pl... cia gameriu bendruomene ? A?
🕐 2013-08-22 22:38 #33
DeShov parašė:
[quote]Fenetti_ parašė:
DeShov -- gana vaizduot Dievą, atsibodai.

DA * ? :D aš nevaizduoju jokio dievo, bet kvaila kaip žmonės tiki tokiom nesąmonėm jokios pasaulio pabaigos nebūs. Ir prie ko tas dievas ? :D Visi mes kažkada mirsim taip ir ateis savoji pasaulio pabaiga..[/quote]Tu ziuriu neskiri pasaulio pabaigos nuo gyvenimo pabaigos, daugiau mokykloi lankykis.
🕐 2013-08-22 22:48 #34
gytoox221 parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Fenetti_ parašė:
DeShov -- gana vaizduot Dievą, atsibodai.

DA * ? :D aš nevaizduoju jokio dievo, bet kvaila kaip žmonės tiki tokiom nesąmonėm jokios pasaulio pabaigos nebūs. Ir prie ko tas dievas ? :D Visi mes kažkada mirsim taip ir ateis savoji pasaulio pabaiga..[/quote]Tu ziuriu neskiri pasaulio pabaigos nuo gyvenimo pabaigos, daugiau mokykloi lankykis.[/quote]
Va čia tai iš viso kosmosas kiek pačiam metų ? Manau žmonės suprato, kad turėjau omeny pasaulio pabaiga ateis tada kada mirsi. O tos sapalionės, kad būs kažkokia tikroji pasaulio pabaiga yra nesąmonė. Taip pat savoji pasaulio pabaiga tai buvo perkeltinė prasmė.
Redaguota 2013-08-22 22:52
🕐 2013-08-22 22:55 #35
DeShov parašė:

Vą, apie ką aš kalbu yra svarbesniu dalykų už kompo ventiliatoriaus užimą.
Kaip DeShov sakė, lėk mergina patenkink, bent laiminga padarysi, džiaugsis tavim po to.
PEACE
🕐 2013-08-22 23:19 #36
Vel pasaulio pabaiga ateina? Jau kelinta karta? 3? 4? Oh well... Mirsiu nekaltas.
🕐 2013-08-22 23:19 #37
ispranasavo rasputinas
tiktais px kad jis puse visu pranasisciu jo neisipilde
o jeigu ir bus tai zajabis atgimsiu gal kokiu protingesne rase
🕐 2013-08-22 23:21 #38
ponasvelnes parašė:
ispranasavo rasputinas
tiktais px kad jis puse visu pranasisciu jo neisipilde
o jeigu ir bus tai zajabis atgimsiu gal kokiu protingesne rase

Arba neatgimsi. :D
🕐 2013-08-23 07:22 #39
Stratus parašė:
Vel pasaulio pabaiga ateina? Jau kelinta karta? 3? 4? Oh well... Mirsiu nekaltas.

*High-Five*
🕐 2013-08-23 09:43 #40
Tai kur ta jusu pasaulio pabaiga? (p.s. siandien mano brolio gimtadienis)
🕐 2013-08-23 10:10 #41
Galvojau ,kad jau buvo , o pasirodo cia sapnas :D ...
🕐 2013-08-23 10:10 #42
Is tokios nesamones burbula ispucia,ta ziniasklaida tai irgi,bet rimtai bus ta pasaulio pabaiga bet ne siandien ne rytoj,ne po 5 metu o,po keliu miljonu ar milijardu metu kaip mes busim seniai mire viskas.
Redaguota 2013-08-23 10:12
🕐 2013-08-23 10:13 #43
Jo, po mlrd metu,kai saule uzges ,ar supernova bus
🕐 2013-08-23 10:15 #44
muilas parašė:

Saule ne uzges,bet nuo didelio karscio susprogs ir zemeje isnyks gyvybe ir pan
🕐 2013-08-23 10:18 #45
LookFast3 parašė:
[quote]muilas parašė:

Saule ne uzges,bet nuo didelio karscio susprogs ir zemeje isnyks gyvybe ir pan[/quote]
Kam rūpintis, kai tai bus, mūsų kapai galima sakyti jau bus seniai užmiršti.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti