🕐 2013-08-23 21:32
ponasvelnes parašė:
nokia lumia ???
you mean plaktukas ?
You mean 3310's grandson ??
ponasvelnes parašė:
nokia lumia ???
you mean plaktukas ?
polas parašė:
Na gal kiek ne į temą. Mano brolis nusipirkęs Lumia 900, tai ką galiu pasakyti... Pats telefonas turi gerą ekrano apsaugą, gražų dizainą, bei gerą kamerą, bet pati OS man nusibodo už kelių dienų. Žinoma tas pagrindinis sakykim Metro ekranas sužavėjo, bet pati OS jokių temų neturi (skaitykim, kad tas minimalus ikonėlių spalvos pakeitimas nėra tema). Dar kas nepatiko, jog mažai kokybiškų app, bet už tai telefono greitis pasakiškas.. Nulis pakibimų, nulis lago, puiki optimizacija NET Gameloft žaidimams ko negalima pasakyti Android turėtojams (pats turiu Note 10.1). Taigi apibendrinant OS: Greita, nekimbanti, optimizuota, gan graži, bet neturinti daug app, gan greitai nusibostanti ir nėra tokia atvira kaip android. Taigi tokia OS tinka labiau verslininkams, nei pavyzdžiui paaugliams.. P.S. atsiprašau, jei ką nerišliai parašiau. :)
TheRaisas parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
nokia lumia ???
you mean plaktukas ?
momonas parašė:
meslas lumia Telefonai nokia aplamai jau galit pamirst kurie naujasni modeliai pasaulinej rinkoj SAMSUNG lenke jau nokia tiek akumo laikymu tiek savo visaispatobulinimais jai nori gero rimto telefono siulyciau isigyti HTC nauja modeli ar bent jau is nauju jie geriausi tel bet juos ne vaikam ipirkti seip sumoki 1500 arba 2000 lt bet turi gera kokibiska daikta
momonas parašė:
apie apple aplamai patyliu jau negalima bus pralausti nemokamu parduotuviu i apple taip kad viskas bus mokamai tai jau toks * patyliu nieko jie neverti turejes esu s5 savaitei daugiau manau nepirksiu dbr turiu htc ir labai dziaugiuosi nebuvo gaila ismesti 2000lt akumas bent jau laiko jokiu strigimu jokiu nesusipratimu cia net nera ka lygint su kokia lumia ar nokia.Pardavineju tel nuo pat atsiradimo pirmu nokia ir neesu turejas geresnio uz htc koment ju vertinimai prilygsta 5 zvaigzdutem is 5 taip kad nusipirkus nenusivilsi tik reikia pirkt tuos modelius kurie pasiteisina ir paskaicius koments vertinimus ir tt