Sveiki kokie jums žaidimai patinka ir kokie stiliai?
Mano megstamiausias žaidimas yra: Terraria, warframe
O stilius yra: adventure, MMORPG
O jūsų?
Turbut megstamiausias zaidimas butu Halo, na o stilius tai ka as zinau. Action, shooter
Mėgstamiausio kaip ir neturiu o stilius tai: adventure, action, shooter, simulation.
Man labiausiai patinka kariniai, bei strateginiai žaidimai. Mėgstamiausias karinis yra "Return to Castle: Wolfenstein" ir strateginis tai "Age of Empires 2". Turiu dar daug mėgstamų kaip Minecraft, BF, Dishonored... :)
mano zaidimas kaip keista nekeista yra irgi halo nzn tesiog kai pirma karta palosiau ziauriai patiko tokio zanro geimai dar megstamas yra yra colin macrea rally DIRT 3 bet vistiek 1 vietoj HALO
o ju zanrai shooter-action > Rally-Racing
Mėgstamiausio vieno tikrai neišrinkčiau, o mėgstamiausi žaidimų žanrai: Action, Shooter.
Simulator (LFS, ETS2,ArmA 2, ArmA 3, FSX, DCS-A10)
FPS (BF2,BF1942, BFBC2 ,BF3 + BF4 (nors neisleistas ,bet zinau ,kad geras bus :))
Mėgstamiausi žaidimai : Amnesia The Dark Descent , Penumbros serija , Dirt 2 , DiRT 3 , GRID 2 , NFS Most Wanted '05 , ARMA 2 , Dead Rising 2 , Skyrim.
Žanrai : visi.
Megstamiausio neturiu, nes pazaidziu 1 sav. ir atsibosta dazniausiai :D O stilius tai stategy, simulator, action, shooter
Dabar tiek daug žaidimų prikepta, kad nespėji paskui juos....:D o šiaip tai dažniausiai simulator ir strategy :)
Skyrim, Borderlands 2, Mass Effect 3, Bioshock : Infinite.
Žanrai nesvarbu man, svarbu įdomus žaidimas.
Žaidimai: COD: Black Ops, Far Cry 3, Bioschock: Infinite, Spec Ops: The Line, League of Legends, Crysis 2, MOH: Warfighter, Metro: Last Light, Dar dabar žaidžiu Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist irgi įdomus. (Ir turbūt dar daugybė man patikusių žaidimų yra, kuriuos užmiršau)
Žanrai: Shooter, Sport, Racing, Action, etc.
Megstamiausi zaidimai:visi WW2 call of duty ir medal of honor,battlefield bad company 2,nfs most wanted 05,medal of honor 2010
Zanrai-racing ir shooter
Zaidimai European universallys 4, crusader kings 2,Dawn of war,
Civlization 5,Total war visi zaidimai,company of heroes,supreme commander forged alliances,empire earth,rise of nations thrones and patriots,dwarf fortress,heroes 3 of might and magic ir dar daug viskokiu geru strategu
stilius RTS,Turn based strategy,Grand strategy, kartais rpg open world ir action
Žaidimai - Assassin's Creed visos dalys; Call of Duty Modern Warfare ; Call of Duty Modern Warfare 2; Call of Duty Modern Warfare 3; Call of Duty Black Ops; Call of Duty Black Ops 2; Batman Arkham Asylum; Batman Arkham City; Mafia 2; Saint's Row 3; Saint's Row 4; Splinter Cell Conviction; Splinter Cell Blacklist; GTA San Andreas; GTA Vice City; GTA 4; Far Cry 3; Bioshock Infinite; Dishonored; Hitman Absolution; L.A. Noire; Call of Juarez Bound in Blood; Call of Juarey Gunslinger; Mirror's Edge.
Žanrai - shooter, action, adventure.
Redaguota 2013-09-04 20:52