žaidimai: minecraft(pabodes bet dar list'e), Mafia2, Medal of honor serijos, borderlands 2 , hitman absoliution, far cry 3 ir dar daugiau kurie nesutilpti sitam komentare :)
Žanrai: shooter, action ,adventure, indie.
Redaguota 2013-08-25 22:23
Megstamiausi i guess - Amnesia, NFS MW senas, 7 days to die, Terraria, Saints Row 3-4, Warcraft III, Dota 2, CS Go, Killing Floor
Visokie FPS, vokseliu-surrvival tipo, co-op
Žaidimai : BF MP COD SP ( dėl story nes idomias pakuria) FIFA11 (nes kitos šūdinos pradėjo EA nedirbėt ir tik pinigus melšt. PES 2006-2013 visos Grid 2, Dirt 3 Saints row IV
Splinter celll chaos theory ir blacklist visai nieko. Europa Universalis IV (lietuva yra). Sid Meiers Civilization V. TES Serija. Mafia II (Istorija labai patiko, o ypač gales parodo,kad nevisalaik laimingos pabaigos yra geros pabaigos. Metro , Ager OF Empires serija Kelyje II ( kad ir kaip joukingai skambėtu man yra px grafika šis žaidimas man žymiai labiau patinka negu 18Wheels of steel serija nors ir ta nebloga) GTA VC,Amnesia, Hitman serija . Kaip ir viskas :) daug žaidimu,bet mėgstamaiusio neišrinkčiau.
Žanrai: žanras nesvarbu koks jei game geras,bet labiau patinka Strateginei Sandbox (free roam) Action
Redaguota 2013-08-25 22:59
Zaidimai - COD MW serija, MoH bei MoH Warfighter, Parasite Eve 2, Ace Combat Assault Horizont, Skyrim,ETS 1/2. Zanro neissirenku nes is kiekvieno zanro turiu megstamu zaidimu.
RTS, MMORPG. RPG. puzzle, adventure, action.
Aš tai neturiu pačio mėstamiausio žaidimo, bet turiu jų visą sąrašą:Assassins creed 2, Fable TLC (kurį turbūt pakeis Fable anniversary), LOTRO, Skyrim. Tame saraše yra ir tokių senienu kaip Diablo 2 arba Might and Magic 8.
O megstamiausi žanrai tai: RPG, MMORPG, ADVENTURE
Action ir Rts.
Redaguota 2013-08-28 16:45
Labai patiko Live For Speed Cruise, bet dabar nebėra kada žaisti, tai ir rūšies ir žaidimo nebėra.
Žanrai, ne stiliai. Stilius, tai konkretaus žaidimo stilius, pvz. Devil May Cry žaidimuose yra gotikinis stilius.
Geriausi žaidimai: Mafia, Devil May Cry 3, Star Wars: Knights of the Old Republic, Fahrenheit, Metal Gear Solid, Hitman, Condemned, Resident Evil ir Splinter Cell.
Žanrai: Action, Hack & Slash, Stealth, Survival Horror, Adventure, RTS, Open-world.
Redaguota 2013-08-28 16:46
zaidimai butu -
Terraria
Minecraft
League of legends
smite
Borderlands
Osu
zandrai :
Shooter
RPG
MOBA
Adventure
Indie
Redaguota 2014-06-11 02:54
O man tai nera nieko geriau uz sias zaidimu dalis : Hitman, Splinter cell. Dievinu stealth zaidimus, o sie zaidimai Legendiniai :) (y)
Mano megstamiausi stiliai yra: rpg, mmorpg, action, adventure, racing, shooter. Vienu zodziu zaidziu visko po truputi.
Redaguota 2014-06-11 07:38
Action, Shooter daugiausiai.
GTA, Assassin's Creed serijos zaidimai (beveik visi), Hitman Blood Money, FC3, CoD mw2