📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kiek turit FB draugu :D
37 žinutės · 11,080 peržiūros
🕐 2013-08-27 17:06 #16
+200
🕐 2013-08-27 17:08 #17
fb - biggest sh*t ever
🕐 2013-08-27 17:12 #18
ir puse napazystu :D
🕐 2013-08-27 17:18 #19
Turėjau fb turėjau ir draugu 200 beveik, ištriniau fb ir draugai liko tik geri/ pažystami/šeima.
🕐 2013-08-27 17:20 #20
Melnikas parašė:
fb - biggest sh*t ever

yep. Aš facebook'e kažkur į mėnesį 1-2 kartus apsilankau. O šiaip neseniai twitter'iu pradėjau naudotis. Ten bent normalūs žmonės kurie dar turi fantazijos ir įdėjų. O fb tik visokias durnas užklausas siunčia ir visą dieną prie ekrano su savo fb prilipę.
🕐 2013-08-27 17:48 #21
TheGamer parašė:
[quote]Melnikas parašė:
fb - biggest sh*t ever

yep. Aš facebook'e kažkur į mėnesį 1-2 kartus apsilankau. O šiaip neseniai twitter'iu pradėjau naudotis. Ten bent normalūs žmonės kurie dar turi fantazijos ir įdėjų. O fb tik visokias durnas užklausas siunčia ir visą dieną prie ekrano su savo fb prilipę.[/quote]

Nepatinka?
Valink lauk is temos.
🕐 2013-08-27 17:53 #22
heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:
[quote]Melnikas parašė:
fb - biggest sh*t ever

yep. Aš facebook'e kažkur į mėnesį 1-2 kartus apsilankau. O šiaip neseniai twitter'iu pradėjau naudotis. Ten bent normalūs žmonės kurie dar turi fantazijos ir įdėjų. O fb tik visokias durnas užklausas siunčia ir visą dieną prie ekrano su savo fb prilipę.[/quote]

Nepatinka?
Valink lauk is temos.[/quote]

Nepatinka Twitter'is ? Nekomentuok.
🕐 2013-08-27 17:55 #23
FeelingHigh parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:
[quote]Melnikas parašė:
fb - biggest sh*t ever

Nepatinka?

Nepatinka Twitter'is ? Nekomentuok.[/quote]

zinok mane * tie zmones kurie ateina i tema kuri susijusi su visiskai jiems nepatinkanciu dalyku ir pradeda malti suda kaip viskas blogiai *i ir pns.
🕐 2013-08-27 18:01 #24
heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:
[quote]Melnikas parašė:
fb - biggest sh*t ever

Nepatinka?

Tu geriau nestumdyk, nes kai užlipsim visi, pats bėgsi iš čia.
🕐 2013-08-27 18:14 #25
heLy parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:
[quote]Melnikas parašė:
fb - biggest sh*t ever

Nepatinka?

zinok mane * tie zmones kurie ateina i tema kuri susijusi su visiskai jiems nepatinkanciu dalyku ir pradeda malti suda kaip viskas blogiai *i ir pns.[/quote]

Gailam an taves - fb auka...
🕐 2013-08-27 18:25 #26
155.
Bet kai pamačiau temą, užėjo noras pratrint truputį :D
🕐 2013-08-27 18:52 #27
Melnikas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]TheGamer parašė:
[quote]Melnikas parašė:
fb - biggest sh*t ever

Nepatinka?

zinok mane * tie zmones kurie ateina i tema kuri susijusi su visiskai jiems nepatinkanciu dalyku ir pradeda malti suda kaip viskas blogiai *i ir pns.[/quote]

Gailam an taves - fb auka...[/quote]

:D tu manes nepazysti visiskai *. i fb prisijungiu tik kai noriu susisiekt su draugais ir seip pachatint kai nera ka veikt. taip kad praplauk ziurkike.
🕐 2013-08-27 18:55 #28
kaip vytauto reklamoi sako
tikru draugu ne tu is facebuko :D
🕐 2013-08-27 19:00 #29
1 ir man jo uztenka :D
🕐 2013-08-27 19:04 #30
250~
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti