📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Iphone 4S 32G už simboline kaina
52 žinutės · 12,538 peržiūros
🕐 2013-09-16 14:46 #46
laimisxxx1 parašė:
Verizon, nu aik į saliona aš prieš puse metu ta iphona pirkau, arba i saliona nueik ir paprašyk kad gala parodytu

O tu nenori įdėt video su infinity blade paleidimu? Kiek žinau tas žaidas yra tik ant iOS.
🕐 2013-09-16 14:51 #47
aš nesu pririšes amerikietiškos kreditinės ir nieko iš apple store negaliu siustis :(
🕐 2013-09-16 14:57 #48
Nemėtyk atmazų, nemoki nufilmuot ? Matosi, kad pisi protą. Čj pasiūlytų koks iš rankų nupirkt, tai apsimyžtum ir sakytum, kad parduotas..
🕐 2013-09-16 15:03 #49
tyrasvyras parašė:
[quote]laimisxxx1 parašė:
Verizon, nu aik į saliona aš prieš puse metu ta iphona pirkau, arba i saliona nueik ir paprašyk kad gala parodytu

O tu nenori įdėt video su infinity blade paleidimu? Kiek žinau tas žaidas yra tik ant iOS.[/quote]

Jailbreak , dude...
🕐 2013-09-16 15:54 #50
FeelingHigh parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

O tu nenori įdėt video su infinity blade paleidimu? Kiek žinau tas žaidas yra tik ant iOS.[/quote]

Jailbreak , dude...[/quote]
Reason why i love Android, you can sideload apps without rooting ;)
🕐 2013-09-16 16:49 #51
tyrasvyras parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Reason why i love Android, you can sideload apps without rooting ;)[/quote]

+1
🕐 2013-09-16 18:38 #52
FeelingHigh parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Reason why i love Android, you can sideload apps without rooting ;)[/quote]

+1[/quote]
+2
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti