📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
PBE
18 žinutės · 4,919 peržiūros
🕐 2013-10-01 21:49 #1
Sveiki, gal kas tureti nereikalinga Lol PBE acc ir galetu atiduoti? Buciau dekingas skype: proskillas
🕐 2013-10-01 21:52 #2
Tai pats žaisk, išmoksi žaist.
🕐 2013-10-01 22:09 #3
requiemn parašė:
Tai pats žaisk, išmoksi žaist.

Umm... toks jausmas kad nežinai apie ką kalba eina :D
🕐 2013-10-01 22:23 #4
Pritariu - lol'e nera ka moket, pasiemi "op" "champa" (fui) ir taskai visus... Ten "champai" kalba uz zaidejus, skill'as nereikalingas... Todel ir visi noob'ai traukia prie lol'o o ne prie Dotos, nes Dota jiems too H4RDC0R3 MLG 420
🕐 2013-10-01 23:00 #5
Melnikas parašė:
Pritariu - lol'e nera ka moket, pasiemi "op" "champa" (fui) ir taskai visus... Ten "champai" kalba uz zaidejus, skill'as nereikalingas... Todel ir visi noob'ai traukia prie lol'o o ne prie Dotos, nes Dota jiems too H4RDC0R3 MLG 420

lol?
🕐 2013-10-01 23:58 #6
Melnikas nešnekėk nesamonių, kad LoL'e nereikia jokio skillo, o dėl champų tai man asmeniškai visi champai yra op tik priklauso nuo žaidėjo, pvz. atsimenu kai visi verkė, kad Darius neįveikiamas ir t.t. bet užtenka paprasto cc ir problemos išspręstos.. Žaidžiau ir DOTA man nepatiko, bet jo nesmerkiu, kas nori tas tą žaidžia! P34C3!
🕐 2013-10-02 00:24 #7
polas parašė:
Melnikas nešnekėk nesamonių, kad LoL'e nereikia jokio skillo, o dėl champų tai man asmeniškai visi champai yra op tik priklauso nuo žaidėjo, pvz. atsimenu kai visi verkė, kad Darius neįveikiamas ir t.t. bet užtenka paprasto cc ir problemos išspręstos.. Žaidžiau ir DOTA man nepatiko, bet jo nesmerkiu, kas nori tas tą žaidžia! P34C3!

Pagaliau pirma protinga nuomonė Dota ir lol kare :)
🕐 2013-10-02 00:47 #8
dumblas parašė:
[quote]polas parašė:

Pagaliau pirma protinga nuomonė Dota ir lol kare :)[/quote]
Guess what games win almost every wars, dota and lol belong to the league of losers and donkey turtle asswipes.
🕐 2013-10-02 16:12 #9
uztat tikri moba zaidejai
visdar zaidzia paprasta dota mepa warcraft 3
deal with it
🕐 2013-10-02 16:13 #10
ponasvelnes parašė:
uztat tikri moba zaidejai
visdar zaidzia paprasta dota mepa warcraft 3
deal with it

Dendis vis dar kapoja war3, sure :D
🕐 2013-10-02 18:51 #11
Tiek DOTA 2 tiek LOL'as yra savotiski zaidimai. Yra panasumu yra ir skirtumu. Vienam patiks lol'as, kitam Dota 2 ir nereikia cia del kazko kapotis kuris geresnis.

Pries LoL'a zaidziau dota 2 ir man jis labai patiko, bet perejes i LoL'a pakeiciau nuomone. Na ne ta prasme, kad dota lievas, bet kad lol'as geresnis(bent jau man). Visa vertinimo sistema, matchmakingas, daug kas man ten geriau. LoL'e yra lenkai, dotoje rusai...Ir vieni ir kiti uzknisa. Na gal rusai kiek maziau.
🕐 2013-10-02 20:46 #12
melninkas, truputėli nuomone pasilaikyk sau, zaidziu dota, zaidziu lol ir galiu pasakyt kad dotoj reika gal kiek daugiau igudziu, bet lolas manau tikrai neatsilieka ir tikrai yra labai daug gerų zaideju. jei tau patinka dota tai nebutina visur rasyt kad sio zaidimo konkurentas LoL'as didziausias * ir ten pilna noob'u.
🕐 2013-10-02 20:51 #13
Gal jis mazai league of legends zaide ir jam tas dota atrodo geresnis? Panasus yra ir tikrai Leagu of legends nera noobams ir nera lengvai losiamas. Don't make battle.
🕐 2013-10-02 22:07 #14
saulius1 parašė:
melninkas, truputėli nuomone pasilaikyk sau, zaidziu dota, zaidziu lol ir galiu pasakyt kad dotoj reika gal kiek daugiau igudziu, bet lolas manau tikrai neatsilieka ir tikrai yra labai daug gerų zaideju. jei tau patinka dota tai nebutina visur rasyt kad sio zaidimo konkurentas LoL'as didziausias * ir ten pilna noob'u.

As sakau kaip yra - noobai (nauji zaidejai) renkasi lol'a nes jis lengvesnis, losiau ir lol'a, jis man nepatiko, map per mazas, grafika too fancy ir pns. ir siek tiek per lengvas... Gerai vieniems patinka Lol'as, kitiems Dota 2...
Jeigu reiktu isskirti kodel labiau Dota renkuosi, kaip ir sakei - daugiau igudziu ten reikia, ir yra visada kur tobuleti, o lol'as, man kazkaip too eazy, nelabai randu ka ten tobulinti...
Peace....
Redaguota 2013-10-02 22:08
🕐 2013-10-02 22:16 #15
Abu geri , LoL'as man per lengvas , o žaidžiant DotA 2 reikia pasukti galvą , kad laimėtum match'ą.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti