🕐 2013-10-01 21:49
Sveiki, gal kas tureti nereikalinga Lol PBE acc ir galetu atiduoti? Buciau dekingas skype: proskillas
requiemn parašė:
Tai pats žaisk, išmoksi žaist.
Melnikas parašė:
Pritariu - lol'e nera ka moket, pasiemi "op" "champa" (fui) ir taskai visus... Ten "champai" kalba uz zaidejus, skill'as nereikalingas... Todel ir visi noob'ai traukia prie lol'o o ne prie Dotos, nes Dota jiems too H4RDC0R3 MLG 420
polas parašė:
Melnikas nešnekėk nesamonių, kad LoL'e nereikia jokio skillo, o dėl champų tai man asmeniškai visi champai yra op tik priklauso nuo žaidėjo, pvz. atsimenu kai visi verkė, kad Darius neįveikiamas ir t.t. bet užtenka paprasto cc ir problemos išspręstos.. Žaidžiau ir DOTA man nepatiko, bet jo nesmerkiu, kas nori tas tą žaidžia! P34C3!
dumblas parašė:
[quote]polas parašė:
Melnikas nešnekėk nesamonių, kad LoL'e nereikia jokio skillo, o dėl champų tai man asmeniškai visi champai yra op tik priklauso nuo žaidėjo, pvz. atsimenu kai visi verkė, kad Darius neįveikiamas ir t.t. bet užtenka paprasto cc ir problemos išspręstos.. Žaidžiau ir DOTA man nepatiko, bet jo nesmerkiu, kas nori tas tą žaidžia! P34C3!
ponasvelnes parašė:
uztat tikri moba zaidejai
visdar zaidzia paprasta dota mepa warcraft 3
deal with it
saulius1 parašė:
melninkas, truputėli nuomone pasilaikyk sau, zaidziu dota, zaidziu lol ir galiu pasakyt kad dotoj reika gal kiek daugiau igudziu, bet lolas manau tikrai neatsilieka ir tikrai yra labai daug gerų zaideju. jei tau patinka dota tai nebutina visur rasyt kad sio zaidimo konkurentas LoL'as didziausias * ir ten pilna noob'u.