Pavelas mldc prikolistas :D
Judita, manau yra dalis tiesos tavo žodžiuose, bet nemanau, kad reik taip pykt :D Juk supranti, kad dauguma vartotoju yra mažvaikiai (i nieką aš pirštu nerodau!!!) ir jie tik pradeda suvogt gyvenimo vizija. Tokia tiesa.
man zodziu nesvarbu ar butu turtinga Lietuva ar ne vistiek jei iseitu isvaziuociau
Aciu, I just doing my job! Nors kazkas mano sarkastiskus juokelius suvokia. Zinoma, blogai, kad zmones isvaziuoja i uzsieni, jau nieko nepadarysi, juk iesko geresnio gyvenimo. Other, manau tu tikrai vaikiskai neblevizgoji, tiesog galvoji apie ateiti, tas puikiai suprantama.
Nu tiek to as manau jog tiek to tegul vasiuoja jeigu mano kad ussieni geriau :|:= Bet kad jie kas isvasiuoja nepamirstu jog Lietuvoi gime ir augo ir ji geriausia salis gimtosios prasme.(y)
Hmm, kažką norėjau rašyt, bet net juokas suėmė kai pažiūrėjau į temą. Neblogą offTopic'ą padarėm. (giggle)
Gal jau rašykit į temą arba kurkit atskirą temą važiavimo į užsieni pliusai ir minusai arba kokie jūsų planai ateityje(shake)
seip nieks nenori, as PVZ galiu uzsiiminet tokiu bizniu, as jums padarau ND bet kokiu nuo 8kl ir zemiau, o jus man bapkes, na ka manot?