📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
uTorrent diskas perpildytas(disk overloaded) 100%
26 žinutės · 7,744 peržiūros
🕐 2013-10-09 18:00 #16
Pavelas parašė:
O gal tiesiog kietasis diskas nesugeba taip greitai duomenu priimti.

Ačiū dievui, bent vienas galvoja galva, o ne šūdinyku. Taip ir yra, kietas diskas nespėja rašyt, defragmentavus jį situacija tūrėtu pagerėt. Rekomenduoju MyDefrag.
🕐 2013-10-09 18:17 #17
Eiridas parašė:
Senas kompas, ir toks sakyčiau silpnas tai daug vietos nereikalinga man.

4g ramus turi silpnas
bicas sedi su 100g vietos
nu nezinau nezinau
tai kam tu bf 3 siunti jeigu senas kompas ?
;d
as * niponil prikolo
🕐 2013-10-09 18:24 #18
ponasvelnes parašė:
[quote]Eiridas parašė:
Senas kompas, ir toks sakyčiau silpnas tai daug vietos nereikalinga man.

4g ramus turi silpnas
bicas sedi su 100g vietos
nu nezinau nezinau
tai kam tu bf 3 siunti jeigu senas kompas ?
;d
as * niponil prikolo[/quote]
HDD nenusako kompo galingumo, iki vasaros galo sedėjau irgi su 4gb ram, bet man )mikro)torrent ejo gerai.
🕐 2013-10-09 18:30 #19
tyrasvyras parašė:
[quote]Pavelas parašė:

Ačiū dievui, bent vienas galvoja galva, o ne šūdinyku. Taip ir yra, kietas diskas nespėja rašyt, defragmentavus jį situacija tūrėtu pagerėt. Rekomenduoju MyDefrag.[/quote]

Pagaliau, logiškas atsakymas, dėkoju Pavelai, tyrasvyras už pagalba, bandysiu defragmentuot.
🕐 2013-10-09 18:34 #20
Dar vieną variantą prisiminiau, jei HDD senas(7+ metai) tai jam jau gali būti ragas-pareina plokštelės, rašymo galvutė išsimagnetina ir tt
🕐 2013-10-09 18:52 #21
tyrasvyras parašė:
Dar vieną variantą prisiminiau, jei HDD senas(7+ metai) tai jam jau gali būti ragas-pareina plokštelės, rašymo galvutė išsimagnetina ir tt

Arba ašis nulūžta...
🕐 2013-10-09 19:02 #22
FeelingHigh parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

Arba ašis nulūžta...[/quote]
Man prašau paaiškinti, kaip gali netaisoma ašis daug kartų nulužti?
🕐 2013-10-09 19:05 #23
tyrasvyras parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

Arba ašis nulūžta...[/quote]
Man prašau paaiškinti, kaip gali netaisoma ašis daug kartų nulužti?[/quote]

Smūgio arba kritimo metu tas įmanoma , ypač su dabartiniais HDD. Pabandyk kada pastuksent stipriau HDD į sieną ir pamatysi rezultatą...
🕐 2013-10-10 18:34 #24
tyrasvyras parašė:
[quote]Pavelas parašė:

Ačiū dievui, bent vienas galvoja galva, o ne šūdinyku. Taip ir yra, kietas diskas nespėja rašyt, defragmentavus jį situacija tūrėtu pagerėt. Rekomenduoju MyDefrag.[/quote]

Using logic since 1882.
🕐 2014-03-15 19:07 #25
Mano HDD kažkur apie 9 metus jau turi, kartais pastreikuoja, nei 10kb/s negali priimti greičiau, bet praeina ir ver 6mb/s neša :D. Prieš 9 metus pirktas kompas kainavo 3500lt, o dabar kazkur apie 400 lt vertas :D, detales pakeičiau uz 700lt kažkur tik HDD palikau kuris teturi 110GB, tai kokie keturi žaidimai telpa :D.
🕐 2014-03-15 19:12 #26
HeLTaS parašė:
Mano HDD kažkur apie 9 metus jau turi, kartais pastreikuoja, nei 10kb/s negali priimti greičiau, bet praeina ir ver 6mb/s neša :D. Prieš 9 metus pirktas kompas kainavo 3500lt, o dabar kazkur apie 400 lt vertas :D, detales pakeičiau uz 700lt kažkur tik HDD palikau kuris teturi 110GB, tai kokie keturi žaidimai telpa :D.

Pas mane ir visos detalės išties geros, bet HDD 100 GB.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti