📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kaip tu gauni žaidimus?
38 žinutės · 9,334 peržiūros
🕐 2013-10-15 18:42 #31
FeelingHigh parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Slowly parašė:
Giliau pamasčius tai tema verta ištrynimo, nesvarbu ar pirkes ar ne tu vistiek turėsi žaidima atisiūsti, so? aikšku galima pirkti diske, bet tai buna kaip pastebėjau gan retai. Todėl ar taip ar taip tu ir nuspirkes ir nelegalu, siūsies.

Matau, kad nemoki skirt nelegalios versijos nuo legalios...[/quote]

Tai ane iš steamo nusipirkes žaidima, sumoki pinigus, tai pis* ir turi?[/quote]

Tik tikri geimeriai supranta ką reiškia pirkt žaidimus :D[/quote]

Tai žinai kai pats turi 1k žaidimu prisipirkes, tai ir dar sako kad aš neskiriu. Tai čia jau pats nežino kas yra piratas, jei jiau tiek turi.[/quote]

Neprisišnekėk , nes vieną kart tau gali nuo jo būt ragas.[/quote]

Wow, pats pradeda ir reik verkt, išsakiau nuomone nereikia kabinėtis. Tuoj gali užbaigt viska kaikas, todėl sutstojam laiku.
🕐 2013-10-15 19:01 #32
dazniausia sinciuosi bet jai tas zaidimas man patinka tai perku, arba jai buna kokia akcija ar konkursas
🕐 2013-10-15 20:51 #33
TheImprezaWRX parašė:
dazniausia sinciuosi bet jai tas zaidimas man patinka tai perku, arba jai buna kokia akcija ar konkursas

Lygiai taip pat. : )
🕐 2013-10-15 21:22 #34
Pirkti yra laabai gerai, jei žinai, ką perki. Taigi, geriausia parsisiųst, išbandyt. Jei labai patinka - pirk.
🕐 2013-10-15 21:45 #35
lmao, istryne kazkas mano atsakyma slowly:D idomu kas... hmmmm
🕐 2013-10-15 22:36 #36
Matau gan nemažai žmonių perka žaidimus. Šaunu. :)
🕐 2013-10-16 06:59 #37
Slowly parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Slowly parašė:
Giliau pamasčius tai tema verta ištrynimo, nesvarbu ar pirkes ar ne tu vistiek turėsi žaidima atisiūsti, so? aikšku galima pirkti diske, bet tai buna kaip pastebėjau gan retai. Todėl ar taip ar taip tu ir nuspirkes ir nelegalu, siūsies.

Matau, kad nemoki skirt nelegalios versijos nuo legalios...[/quote]

Tai ane iš steamo nusipirkes žaidima, sumoki pinigus, tai pis* ir turi?[/quote]

Tik tikri geimeriai supranta ką reiškia pirkt žaidimus :D[/quote]

Tai žinai kai pats turi 1k žaidimu prisipirkes, tai ir dar sako kad aš neskiriu. Tai čia jau pats nežino kas yra piratas, jei jiau tiek turi.[/quote]

Neprisišnekėk , nes vieną kart tau gali nuo jo būt ragas.[/quote]

Wow, pats pradeda ir reik verkt, išsakiau nuomone nereikia kabinėtis. Tuoj gali užbaigt viska kaikas, todėl sutstojam laiku.[/quote]
Really? Again? Nustokit rietis abu nes jau nusibost baigia. To Feeling - jeigu jau piratauji tai jau nebe gameris esi? OKay.... |(
🕐 2013-10-16 14:10 #38
Piratauju :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti