📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Naujas telefonas.
25 žinutės · 6,656 peržiūros
🕐 2013-10-24 20:18 #1
Sveiki damos ir džentelmenai! :D
Užsimaniau nusipirkti naują telefoną. Tai turiu du variantus:
1. Samsung Galaxy Core
2. LG Optimus L9
Kaip manot kuris iš jų geresnis? Arba duokite savo variantų.
Biudžetas: 750Lt-800Lt
Reikalavimai:
Min 4 colių ekranas. (Būtų gerai, jei būtų didesnis)
Kokia naujesnė Android versija (Kad veiktų ten be lago naujesni game'ai)
3G, GPS.
Kamera min. 5 megapikseliai.

P.S. Nesiūlykit ten visokių kinų (Prestigio ir pan.)
Redaguota 2013-10-24 20:56
🕐 2013-10-24 20:29 #2
Aš siūlyčiau vien galaxy core. Vien dėl to, nes L9 stikliuką labai lengvą suskaldyt, neduok dieve paleisi iš rankų jį
🕐 2013-10-24 20:33 #3
Mačiau tele2 salone buvo lg optimus L9 II seip jis us paprasta l9 geresnis, o apie patvaruma nieko negaliu pasakyti nes neturiu jo, bet as asmeniskai pirkciau l9 II o ne galaxy core
🕐 2013-10-24 20:57 #4
Gal būtų daugiau pasiūlymų? :D
🕐 2013-10-24 21:35 #5
LG laggeriai, keli pažystami turi L7 ir L5 tai laggina krč. Sakyčiau gal geriau Core, nors kažkiek lievesnis bet nelaggins tiek. Mano galaxy Y net tiek nelaggina.
🕐 2013-10-24 21:40 #6
Zygioks - tu kalbi apie 7 ir 5 modelį, o čia yra 9, pats turiu LG L9, kurį pasiūlė supergames narys, dar kaip tik akcija omniteli buvo tai už 650lt pasiemiau, du kartus šulei ant žemės griuvo, vieną kartą į kėdę metalinę trenkės ir ant žemės griuvo ir jokio įbrėžimo, tad nežinau kaip jūs ta telefoną turite mėtyti,kad jums stikliukas dužta. Apie Samsung'ą nieko nežinau, bet kai turiu L9, tai nesigailiu.
🕐 2013-10-24 21:43 #7
Roczen parašė:
Zygioks - tu kalbi apie 7 ir 5 modelį, o čia yra 9, pats turiu LG L9, kurį pasiūlė supergames narys, dar kaip tik akcija omniteli buvo tai už 650lt pasiemiau, du kartus šulei ant žemės griuvo, vieną kartą į kėdę metalinę trenkės ir ant žemės griuvo ir jokio įbrėžimo, tad nežinau kaip jūs ta telefoną turite mėtyti,kad jums stikliukas dužta. Apie Samsung'ą nieko nežinau, bet kai turiu L9, tai nesigailiu.

Samsung'ai irgi patvarūs. Mano klasiokas turi Samsung Galaxy Pocket ir jis jį svaido iš penkto aukšto, į sienas, ant žemės, ir nieko neatsitinka :D
🕐 2013-10-24 21:47 #8
L92, galaxy core bus *. Daugėlis S3 turėtoju vis skundžiasi lagu ant TW, o ant NOVA ar dar kokio launcherio ne(asmeniškai naudoju zeam)
🕐 2013-10-24 21:50 #9
Aš už LG L9. Klasiokas turi L9 ir pačiam teko išbandyti tai manau iš tikro geras telefonas. Pats turiu L7 ir niekuom nesiskundžiu. Nei lagina jis nei ką.
Redaguota 2013-10-24 21:51
🕐 2013-10-24 22:08 #10
Už L9 :)
🕐 2013-10-24 22:32 #11
Vien dėl to, nes L9 stikliuką labai lengvą suskaldyt, neduok dieve paleisi iš rankų jį

du kartus šulei ant žemės griuvo, vieną kartą į kėdę metalinę trenkės ir ant žemės griuvo ir jokio įbrėžimo, tad nežinau kaip jūs ta telefoną turite mėtyti,kad jums stikliukas dužta.

Tai man paaiškinkit, kuris patvaresnis iš tikro? :D
Vieni sako taip kiti anaip :D
Tai va pirksiu tą, kuris labiau patvaresnis ir mažiau lagina, iš kur sužinot kaip čia yra? :D
🕐 2013-10-24 22:34 #12
arma59 parašė:
[quote]Roczen parašė:

Samsung'ai irgi patvarūs. Mano klasiokas turi Samsung Galaxy Pocket ir jis jį svaido iš penkto aukšto, į sienas, ant žemės, ir nieko neatsitinka :D[/quote]

Aš turiu galaxy Y kritęs belekiek kartų ant ekrano ir tik keli įbrėžimai :D
🕐 2013-10-24 22:38 #13
Zygioks parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]Roczen parašė:

Samsung'ai irgi patvarūs. Mano klasiokas turi Samsung Galaxy Pocket ir jis jį svaido iš penkto aukšto, į sienas, ant žemės, ir nieko neatsitinka :D[/quote]

Aš turiu galaxy Y kritęs belekiek kartų ant ekrano ir tik keli įbrėžimai :D[/quote]

Na, bet šitas Samsung ne Y, o Core, tai tikrai bus kitaip, nebūna visi vienodi.
🕐 2013-10-24 22:39 #14
Mano L9 paskendes buwo :D , isemiau batareika :D ir i ryzius imeciau :D, po poros walandu isijunge ,tik ekranas buwo pilnas wandes (wiskas weike normaliai ) , nu ir mazdaug po sawaites wanduo nuo ekrano isgarawo ... bet i garantini nepriduosi ,nes stowi indikatorius (paprastai baltas,jei suslampa tampa raudons ) :D wa tokia istorija apie mano L9 :D . Nelagina nei wiens zaidimas :D taigi duodu balsa uz L9
🕐 2013-10-24 22:42 #15
muilas parašė:
Mano L9 paskendes buwo :D , isemiau batareika :D ir i ryzius imeciau :D, po poros walandu isijunge ,tik ekranas buwo pilnas wandes (wiskas weike normaliai ) , nu ir mazdaug po sawaites wanduo nuo ekrano isgarawo ... bet i garantini nepriduosi ,nes stowi indikatorius (paprastai baltas,jei suslampa tampa raudons ) :D wa tokia istorija apie mano L9 :D . Nelagina nei wiens zaidimas :D taigi duodu balsa uz L9

Na jeigu tikrai sakai tiesą, dar pagal balsų skaičių ir t.t. :D Pirksiu L9.
P.S. o ten nelagina pvz. kokie GTA 3 ar dar kokie naujesni?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti