📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Naujas telefonas.
25 žinutės · 6,657 peržiūros
🕐 2013-10-24 22:46 #16
AwesomeGuy parašė:
[quote]muilas parašė:
Mano L9 paskendes buwo :D , isemiau batareika :D ir i ryzius imeciau :D, po poros walandu isijunge ,tik ekranas buwo pilnas wandes (wiskas weike normaliai ) , nu ir mazdaug po sawaites wanduo nuo ekrano isgarawo ... bet i garantini nepriduosi ,nes stowi indikatorius (paprastai baltas,jei suslampa tampa raudons ) :D wa tokia istorija apie mano L9 :D . Nelagina nei wiens zaidimas :D taigi duodu balsa uz L9

Na jeigu tikrai sakai tiesą, dar pagal balsų skaičių ir t.t. :D Pirksiu L9.
P.S. o ten nelagina pvz. kokie GTA 3 ar dar kokie naujesni?[/quote]
tikrai nelagina :D zuba duodu :D. Wiskas smooth :D . Turiu ji 9 men :D
🕐 2013-10-24 23:51 #17
arma59 parašė:
[quote]Roczen parašė:
Zygioks - tu kalbi apie 7 ir 5 modelį, o čia yra 9, pats turiu LG L9, kurį pasiūlė supergames narys, dar kaip tik akcija omniteli buvo tai už 650lt pasiemiau, du kartus šulei ant žemės griuvo, vieną kartą į kėdę metalinę trenkės ir ant žemės griuvo ir jokio įbrėžimo, tad nežinau kaip jūs ta telefoną turite mėtyti,kad jums stikliukas dužta. Apie Samsung'ą nieko nežinau, bet kai turiu L9, tai nesigailiu.

Samsung'ai irgi patvarūs. Mano klasiokas turi Samsung Galaxy Pocket ir jis jį svaido iš penkto aukšto, į sienas, ant žemės, ir nieko neatsitinka :D[/quote]
Cia tau ne 3310 :D
🕐 2013-10-25 00:23 #18
viliuxaaa parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]Roczen parašė:
Zygioks - tu kalbi apie 7 ir 5 modelį, o čia yra 9, pats turiu LG L9, kurį pasiūlė supergames narys, dar kaip tik akcija omniteli buvo tai už 650lt pasiemiau, du kartus šulei ant žemės griuvo, vieną kartą į kėdę metalinę trenkės ir ant žemės griuvo ir jokio įbrėžimo, tad nežinau kaip jūs ta telefoną turite mėtyti,kad jums stikliukas dužta. Apie Samsung'ą nieko nežinau, bet kai turiu L9, tai nesigailiu.

Samsung'ai irgi patvarūs. Mano klasiokas turi Samsung Galaxy Pocket ir jis jį svaido iš penkto aukšto, į sienas, ant žemės, ir nieko neatsitinka :D[/quote]
Cia tau ne 3310 :D[/quote]Kad svaido iš 5 aukšto tai dar nieko nereiškia, tegu išmeta iš 7 aukšto ant betono ;)
🕐 2013-10-25 07:09 #19
viliuxaaa parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]Roczen parašė:

Cia tau ne 3310 :D[/quote]
Ne iš tanko gi šaudo tą telefoną jis :D
🕐 2013-10-25 12:07 #20
muilas parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:
[quote]muilas parašė:
Mano L9 paskendes buwo :D , isemiau batareika :D ir i ryzius imeciau :D, po poros walandu isijunge ,tik ekranas buwo pilnas wandes (wiskas weike normaliai ) , nu ir mazdaug po sawaites wanduo nuo ekrano isgarawo ... bet i garantini nepriduosi ,nes stowi indikatorius (paprastai baltas,jei suslampa tampa raudons ) :D wa tokia istorija apie mano L9 :D . Nelagina nei wiens zaidimas :D taigi duodu balsa uz L9

Na jeigu tikrai sakai tiesą, dar pagal balsų skaičių ir t.t. :D Pirksiu L9.
P.S. o ten nelagina pvz. kokie GTA 3 ar dar kokie naujesni?[/quote]
tikrai nelagina :D zuba duodu :D. Wiskas smooth :D . Turiu ji 9 men :D[/quote]

O patvarus, buvo nors kartą iškritęs? :D
Redaguota 2013-10-25 14:22
🕐 2013-10-25 14:22 #21
UP!
🕐 2013-10-25 15:44 #22
Siulau tau sita LG Optimus L9
🕐 2013-10-25 15:56 #23
L9
🕐 2013-10-25 16:17 #24
arma59 parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]Roczen parašė:

Ne iš tanko gi šaudo tą telefoną jis :D[/quote]
O jei saudo? :D
🕐 2013-10-25 16:34 #25
BaconStrip parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]Roczen parašė:

Ne iš tanko gi šaudo tą telefoną jis :D[/quote]
O jei saudo? :D[/quote]

Ne, nešaudo :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti