📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ušsienis Ar vykti,ar ne?
30 žinutės · 15,309 peržiūros
🕐 2010-10-02 21:36 #16
ne
🕐 2010-10-02 21:50 #17
EdgaX parašė:
Šiaip galima ir lietuvoj užsidirbti... bet SUNKIAI :D pvz nereik but lb geru programuotoju tiesiog moket kazkiek web'us kurt jei sugalvosi gera unikalia ideja, isplatinsi gerai web'a turesi lankytoju kasdien 10000+ tada atsiras daxuje kitu web'u, firmu ir seip imoniu kurios nores rek*la*ma pirkt pvz cha.lt yra 3 kiek atsimenu web'as pagal lankytojus lietuvoje paziurejau kiek pas juo kainuoja pagr. bannerio rek*la*ma... DIENAI - 200 LT!!!!!!! nu tai primeskit... O seip jei tokiu ideju neturi nemoki web'u kurti ir tiesiog tinki tuo uzsimti tj daug geriau uzsienis.. Noreciau i norvegija isvaziuoti (wasntme) vienas mylimiausiu mano krastu (inlove) nors dar nesu buves :D ne vien del to kad daug kas sako geri atlyginimai tiesioggrazi salis, miestai, gamta, fjordai ir pns o dar ir be zvejybos gyvent negaliu o ten zuvu resursu daaaaaug :D

gyvenu jau 5 metai Norvegijoje is pradziu kai atvykau buvo WOOOW! po to viskas tapo monotoniska beje Oslas yra bjaurus miestas. Bet tokie miesteliai kalnuos tai tikrai grazus pats gyvenu tokiam ir man patinka nenoriu gryst i Lietuva :)
🕐 2010-10-02 21:56 #18
DonCeX parašė:
[quote]EdgaX parašė:
Šiaip galima ir lietuvoj užsidirbti... bet SUNKIAI :D pvz nereik but lb geru programuotoju tiesiog moket kazkiek web'us kurt jei sugalvosi gera unikalia ideja, isplatinsi gerai web'a turesi lankytoju kasdien 10000+ tada atsiras daxuje kitu web'u, firmu ir seip imoniu kurios nores rek*la*ma pirkt pvz cha.lt yra 3 kiek atsimenu web'as pagal lankytojus lietuvoje paziurejau kiek pas juo kainuoja pagr. bannerio rek*la*ma... DIENAI - 200 LT!!!!!!! nu tai primeskit... O seip jei tokiu ideju neturi nemoki web'u kurti ir tiesiog tinki tuo uzsimti tj daug geriau uzsienis.. Noreciau i norvegija isvaziuoti (wasntme) vienas mylimiausiu mano krastu (inlove) nors dar nesu buves :D ne vien del to kad daug kas sako geri atlyginimai tiesioggrazi salis, miestai, gamta, fjordai ir pns o dar ir be zvejybos gyvent negaliu o ten zuvu resursu daaaaaug :D

gyvenu jau 5 metai Norvegijoje is pradziu kai atvykau buvo WOOOW! po to viskas tapo monotoniska beje Oslas yra bjaurus miestas. Bet tokie miesteliai kalnuos tai tikrai grazus pats gyvenu tokiam ir man patinka nenoriu gryst i Lietuva :)[/quote]

Like I said: Traitor of Motherland, you gonna burn in hell.
🕐 2010-10-02 22:01 #19
Pavelai atsargiau, žmonės gali nesuprasti :D
http://www.millionreasonswhylithuaniaisthebestcountryintheworld.com<<< Kodėl lietuva geriausia šalis pasauly.
Redaguota 2010-10-02 22:03
🕐 2010-10-05 19:53 #20
Pavelas parašė:
[quote]DonCeX parašė:
[quote]EdgaX parašė:

gyvenu jau 5 metai Norvegijoje is pradziu kai atvykau buvo WOOOW! po to viskas tapo monotoniska beje Oslas yra bjaurus miestas. Bet tokie miesteliai kalnuos tai tikrai grazus pats gyvenu tokiam ir man patinka nenoriu gryst i Lietuva :)[/quote]

Like I said: Traitor of Motherland, you gonna burn in hell.

[/quote]

Sedi mamos papa isikabines ir nesupranti ka reiskia dirbti
🕐 2010-10-05 20:13 #21
Kazkas matyt nesupranta mano subtilaus juodo humoro, o gaila...:S
🕐 2010-10-05 20:24 #22
Ne rimtai Pavelai tokiais dalykais juokaut negalima.(fubar) Nes buna (spjaunu 3 kartus per peti) taip linki ar juokauja tai taip ir nutinka.
🕐 2010-10-05 20:42 #23
Pritariu tai Komand
🕐 2010-10-05 20:45 #24
Nera žodžių :D Nereikia visko suprasti tesiogiai... Toks jau Pavelo humoro skilius nu...
Redaguota 2010-10-05 20:45
🕐 2010-10-05 20:47 #25
Ta picture tai tikrai nekokia :D
🕐 2010-10-05 21:52 #26
Gelai, gelai, pelsistengiau, ziurek, tik kad nejodintuk Lietuvos vardo uzsenyje, nes kiek tik girdziu, vien vagis ir nusikalteliai atsilepimai.
🕐 2010-10-06 07:48 #27
mano brolio drauges mama norvegijoj 2 men padyrbo braskes skyne 11k db turi:D
🕐 2010-10-06 09:39 #28
Nu jo gaila kai iš Lietuvos žmonės išvikstA ir dar teršia Jos varda.:( O ušseniečiai kiek aš girdėjas sako kad mūsų šalis labai gera.:) Keliai geri mūsų, ir šiaip pas mus šalelėi daug tokiu smulkmenu daug gerų yra tik Mes Patys to nepastebim.Ir beje jeigu žinot dar tokiu gerų ušseniečiu atsiliepimu tai pasakikit čia prie temos būtu.:)Pas mus beto iš mainų programos eina. Pavyždžiui man yra būrelis Gamtininkų stoties jei tokia žinot. Tai ten pagal mainu programa ušseniečiai atvažiave pasikalbu aš su tais ušseniečiais angliškai jei Lietuvių nemoką tai kiek girdėjau sakė, kad pas mus žmonės labai draugiški padeda vienas kitam ir pan. Tai džiūgu yra;)
PS.Atleiskyt už gramatika jei klaidų radot.:)
Redaguota 2010-10-06 09:45
🕐 2010-10-06 15:17 #29
Buvau kazkada savo bosa atvezias i Lietuva tai jam labai patiko musu krastovaizdis ir zinoma merginos kadangi ten 2 is 3 buna storos ir ryzos o ta 1 uzsiniete arba tokia pusetina :)
Redaguota 2010-10-06 15:18
🕐 2010-10-06 16:21 #30
Na va daugiau pavyždžiu:)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti