📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Jaukus Namelis by Fleven (Minecraft)
9 žinutės · 2,464 peržiūros
🕐 2013-11-01 21:14 #1
Sveiki, esu Fleven ir noriu pasidalinti su jumis pirmu savo video, žinau ne koks video, dėl tamsos ir kitų dalyku, bet iš klaidų mokomės, bus dar ir daugiau video, norėčiau paprašyti prisidėti prie manes, tai yra užsiprenumeruoti, paspausti patinka :) Už tai būsiu dėkingas.
Ačiukas ;)

Štai ir video :)
http://www.youtube.com/watch?v=rMaVElyCmCA
🕐 2013-11-01 21:34 #2
Namas kaip namas,tik reikia pridet labiai daug darbo prie editimo,ir programu,nes video kliba,tamsus,nekarpytas,ir taip toliau,bet ismoksi po bisky :)
🕐 2013-11-01 21:46 #3
Plyz, tik nereikia tų gėjiškų žodžių "ačiukas", "soriukas".. (n) nes dar tikrai pamanys, kad koks * esi ir pas Gražulį nuves ;D
🕐 2013-11-02 00:04 #4
Grazulis tave galva zemyn pakabins ir nuleis krauja :D
🕐 2013-11-02 08:53 #5
BaconStrip parašė:
Grazulis tave galva zemyn pakabins ir nuleis krauja :D

O tada šauks "Už Lietuvą , vyrai , už Lietuvą"
Redaguota 2013-11-02 09:18
🕐 2013-11-02 09:15 #6
namas tikrai neipatingas . truksta detaliu galejai nors diena pasidaryti ar ismeigot ar koki degla pasidet .youtubei paziurekite toki kerali tas tai ziauriai gerai stato namus ir t.t ir dar galejai prideti koki medi ar takeli i nama.ir nedaryk namu kubo ar staciakampio formos .akiai negrazu :D stai tokie mano pastebejimai.
🕐 2013-11-02 12:44 #7
Ačiu už pastebėjimus, iš klaidų mokomasi :)
🕐 2013-11-02 13:14 #8
r3n1s parašė:
namas tikrai neipatingas . truksta detaliu galejai nors diena pasidaryti ar ismeigot ar koki degla pasidet .youtubei paziurekite toki kerali tas tai ziauriai gerai stato namus ir t.t ir dar galejai prideti koki medi ar takeli i nama.ir nedaryk namu kubo ar staciakampio formos .akiai negrazu :D stai tokie mano pastebejimai.

Mc builder 92, ar kaip ten, geresnis.(for me)
🕐 2013-11-02 13:47 #9
BlynuKepejas parašė:
[quote]r3n1s parašė:

Mc builder 92, ar kaip ten, geresnis.(for me)[/quote]

nu rek paveizet ana
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti