📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
SA-MP Serverį sukurti.Padėkit
19 žinutės · 4,594 peržiūros
🕐 2013-11-02 17:40 #16
requiemn parašė:
Kas jame žaistų - vieni populiariuose žaidžia, kiti GTA O, dar kiti deją ant SAMP.Čia SAMP blacklist'e yra.Kas iš to jei pasiseks ir surinksi 50+ žmonių, vistiek su tiek žmonių gyvu nepavadinsi.

Tokie kaip jis sukuria servus, kuriuose nėra žmonių praktiškai. Max 5. Ir pilna tokių servų. Porą lietuvių servų žinau SAMP, kur 300-500 žmonių. Bet vistiek daug kam tas samp atsibodęs jau.
🕐 2013-11-02 17:54 #17
fifass parašė:
nemanau jog mires butu

Jeigu nori kurti servus reikia mokėti koduoti iš anksto.. Ir kuriant turėti pinigų
🕐 2013-11-02 17:55 #18
fifass parašė:
Aš NESAKAU KAD KITĄ DIENĄ JĮ UŽDARYČIAU.

Gerai tada dar kita diena. Nes niekas i ji neitu :D
🕐 2013-11-02 18:01 #19
BaconStrip parašė:
[quote]fifass parašė:
Aš NESAKAU KAD KITĄ DIENĄ JĮ UŽDARYČIAU.

Gerai tada dar kita diena. Nes niekas i ji neitu :D[/quote]

Aš tam fifass paaiškinu, nori serva gera turėt ?? Tu turi nusipirkti programuotoją, gal jis tau suprogramuos gamemode, turi nusipirkti hostą gerą kad nelagintu, ir nebutu ddoss atakų... Trečia pinigų ant reklamos... Ir dar 4 ant tinklapio.. Šeip čia nebus lengva sukurti.. Jeigu pats nemoki tai cmon mokintis programavimo ir koduokis po metu serveri.. Jeigu ne tai tada užsisakyk programuotoja.. Žinau pamenu aš mokėdavau webą php fusion kurti ir db moku.. Tai grp servas kelias dienas pastovėdavo 20 ppl susirinko adminus vaikai bet kam dalindavo ir žmonės bėgdavo..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti