Truputis pagalbos į temą :D
if u want best in everything then get PSP 3000. it has stereo speakers and wifi too. but its screen suffers from interlacing issues which can be annoying if u pay attention to details. but most people cant notice that.
but i would recommend PSP street as it has better screen than 3000 with no interlacing issues. it has slightly better battery too [1500mah compared to 1200mah in 3000] and most people use headphones to play so mono speaker is not an issue.
but street lacks wifi so no internet or multiplayer gaming. its only for single player
Tai vienu žodžiu imsiu Street'ą (man jis kaip tik patinka) , o jeigu jo nebūtų , tai pasitenkinčiau ir su Slim and Lite.
Redaguota 2013-11-02 23:24
Feelin nedaryyyk bangu!! Imk Vita! :D
BaconStrip parašė:
Vitos neimsiu , nes man ji nepatinka + ant jos yra išleista mažai žaidimų :(
Be to nesu jau toks turtingas , reikia dar ir centukų ant naujo PC atsidėt...
Redaguota 2013-11-03 00:09
tyrasvyras parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
Pritariu, nes nusipirkęs PS4 galėtum streamintis geimus į Vitą[/quote]
Manot , kad aš pirksiu PS4 arba turėsiu pažįstamą su PS4 ? Nejuokaukit :D
Redaguota 2013-11-03 00:07
Psp 1000 paprastas seniausias psp modelis dar kitaip liaudiškai tariamas "Phat". Jis yra storas bet plonesnis man negu E1004. Jis netinka nes aš ji turiu.. Tai kad saulėje nepažaisi su juo, skype nepakalbesi... Nu čia jau.. Ir prie tv nepajungsi.. Bet jis nulaužiamas pilnai.
Antroji serija psp 2000, liaudiškai tariant "Slim" jis yra plonesnis, jau šiame modelyje jis suplonintas, galas išlygintas, kitoks ekranas, saulėje drasiai pažaisi, skype imontuotas, bet tam reiks microphono pirkt.. Jis irgi nulaužiamas pilnai..
Trečioji serija psp 3000, liaudiškai tariant "Brite" jis toks pat kaip slim, bet jame įmontuotas microphonas, suapvalinti kampai ir + jis nulaužiamas pilnai ir nepilnai, pilnai nulaužiamas kai versija yra žemesnė negu 6.xx.
Psp go... Tai tas psp mažesnis, smaukomas :DDDD. Bet nulaužiamas nepilnai, galima pilnai bet aš nepatarčiau, nu aš visada nepilnai atsirišu.. + Jame yra bluettoh, t.y kad gali belaides ausines pasijungti. Bet neturi umd readerio.
PSP street Tai biudžetinis modelis, su juo tu negalėsi intiko naršyti ir del homebrew jis liginamas su phat modeliu..
Dabar biški apšviesti apie atrišimus. :D
Umd- tai psp diskiukai
Pilnas atrišimas- tai toks atrišimas kuriame pajungiamas permanent patch ir kai išemi baterija arba pilnai išjungi psp ( t.y ilgai lenkiant išjungimo knopke) jis pasilieka
Nepilnas atrišimas - tai toks atrišimas kuriame pajungiamas proupdate ir visada tarp žaidimus bus laikomas fast recovery failas.. Ji išjungus pilnai arba išėmus batareika.. Reikės ta fastrecovery pajungt. Tad tai man irgi nemaišo.. Ir nuo to fast recovery būna saugiau nuo brick..
Jeigu reikia atrišimo gidu pm me duosiu tinklapi kuriame aš adminas, jis apmires nes psp mires.
Edit nors pagirkit už toki vargą kiek rašiau :D
Redaguota 2013-11-03 10:50
Nu nieko :D nenorėjau tiek prirašyt.. Bet tai gavno
Siulyčiau psp išviso nepirkti kiek žinau ant jo žaidimų nebeleidžia, bet jei nori siūlyčiau 3004.
Yup. Cia viena is priezasciu kodel geriau nepirkti PSP. Nebeleidzia zaidu tai ir pinigus kaip i bala sumetes busi.