📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kompiuterio dėžė
23 žinutės · 5,669 peržiūros
🕐 2013-11-11 14:59 #16
Bet ištiesų dabar prisiminiau 2trą klasę ir prisiminiau, kad šiltas/karštas oras kyla, logiškai nesvarbu ar dėsi ventiliatorius, vistiek yra gerai angos viršuje :D
🕐 2013-11-11 15:16 #17
svarbu ne isore i vidus :) stovi ta deze prie koju ir tu i ja demesio neatkreipsi o kompiuterio specialybes visada su mielu noru paziuresi :)
🕐 2013-11-11 16:06 #18
lukinisss parašė:
svarbu ne isore i vidus :) stovi ta deze prie koju ir tu i ja demesio neatkreipsi o kompiuterio specialybes visada su mielu noru paziuresi :)

Jei tau nesvarbu ar tavo vaizdūškė už 1000lt kepa tai nežinau, turi rimtų problemų.
🕐 2013-11-11 16:43 #19
tyrasvyras parašė:
[quote]lukinisss parašė:

Jei tau nesvarbu ar tavo vaizdūškė už 1000lt kepa tai nežinau, turi rimtų problemų.[/quote]priciom kepa as turejau omeny susidet kuo geresni vidu kompiuteryje o ne ko brangesne isore
🕐 2013-11-11 16:50 #20
Jei jau toks stilingas ponas esat, tai imk kaip mano: http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2912 susirask lt parduotuvese.
🕐 2013-11-11 16:50 #21
lukinisss parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]lukinisss parašė:

Jei tau nesvarbu ar tavo vaizdūškė už 1000lt kepa tai nežinau, turi rimtų problemų.[/quote]priciom kepa as turejau omeny susidet kuo geresni vidu kompiuteryje o ne ko brangesne isore[/quote]
Be brangios isores tavo vidus niekas. Vidui reikia ausinimo nes kitaip po kurio laiko prades oziuotis dalys ir tada jau laidok jas.
🕐 2013-11-11 16:52 #22
BaconStrip parašė:
[quote]lukinisss parašė:
[quote]lukinisss parašė:

Jei tau nesvarbu ar tavo vaizdūškė už 1000lt kepa tai nežinau, turi rimtų problemų.[/quote]priciom kepa as turejau omeny susidet kuo geresni vidu kompiuteryje o ne ko brangesne isore[/quote]
Be brangios isores tavo vidus niekas. Vidui reikia ausinimo nes kitaip po kurio laiko prades oziuotis dalys ir tada jau laidok jas.[/quote]nu taip bet pvz mano deze turi pakankamai vietu velntiliatoriui instaliuoti ir ji nekainavo man simtus litu
🕐 2013-11-11 16:53 #23
lukinisss parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]lukinisss parašė:
[quote]lukinisss parašė:

Be brangios isores tavo vidus niekas. Vidui reikia ausinimo nes kitaip po kurio laiko prades oziuotis dalys ir tada jau laidok jas.[/quote]nu taip bet pvz mano deze turi pakankamai vietu velntiliatoriui instaliuoti ir ji nekainavo man simtus litu[/quote]
Tai ne vien apie tave kalba eina. Apskritai cia.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti