9R33D parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
Taigi cia tas pats * kur galvojo, kad kazkokie ,,black jackets" ar kaip ten atvaziuos pas ji, kad i kelnes siko, nieko ans nemok nevykelis prota * greiciausiai.
Tas pats, nieko nemoka? uzsisakyk paslaugas ir pamatysi, kiek moku. Taip, kad toliau gali tuos *us ciulpt.[/quote]*u neciulpsiu, tau paliksiu, btw tas tai apgavikas yra nepasitikekit :D Pamenu su draugu iss losiam tas draugui sako nu*m mane, tai draugas man pasake patys ji supisom :D[/quote]
Kas *? Nes * esi, patys apgavikai esat, ne vienam ir ne dviem pardaves esu, nieks nesiskunde, o tu kiausinis per aborta gimes gali valint *.[/quote]Per aborta negimstama, nebent liekana lieka va tokia kaip tu.[/quote]
Nebent kaip tu, didesnio lenko uz tave negali but :)[/quote]
tbh - pats losi lol'a o ten kiek zinau vien lenkai... Del sito reiketu pasvarstyti...[/quote]
Jo? Lenkai yra easte, o as losiu tik WEST'e, taip kad uztilk adaptuotas nuo*.[/quote]
:D tokio menkucio patikrinimo uzteko ir jau aisku kas tu per vienas... Rasiau no offensive o tu is kart soki :D tai tik parodo, kad pats esi adaptuotas... Ir manau daugelis man pritars... Gali toliau cia lietis ir vadinti mus "adaptais" , "*" ir t.t man jokio didelio skirtumo :D gl hf[/quote]Ai jis is penkiaaukscio ant galvos krites per stebukla gyvas, tai daba stumia ant visu, o kad pas jo * ant kaktos jis nemato.