📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Auskaras į lūpą
60 žinutės · 13,243 peržiūros
🕐 2013-11-26 20:04 #1
Sveiki noriu jūsų paklaust? Kjp manot ar baxūrui tiktų auskaras lūpoj. Tik nepagalvokit kad žydras ar koks piderastas aš.. Tiesiog noriu išsiskirt iš visų... Mokykloj.
Mačiau baxūrų su auskaru lūpoj.. Kiek kainuotų tai? Ar paprastose kirpyklose veria auskarus į lūpas? Dėkui
🕐 2013-11-26 20:16 #2
Na nemanau, kad labai jau tiktų baxūrui, nebent palaikyčiau panku kokiu. O mokykloje gali išsiskirti ir kitaip. Kaina tai nežinau, aš pats nesiverių auskarų :D ir ne tikrai nemanau, kad paprastose kirpyklėlese tai daro.
Redaguota 2013-11-26 20:17
🕐 2013-11-26 20:18 #3
tu durns kai tu stumi. zn viena zmogeli kuris mokosi mana mokykloj ir isivere auskara ant nosies. patikek kai stume ant jo belekai. nipatariu tau. nu nebent priklausai panku armijai
🕐 2013-11-26 20:18 #4
Aš prieš tokius dalykus , odą tiktais žaloji...
Be to žiūrint koks tu. Jei tu emo , tai gali vertis. Jei paprastas bičas , tai nesiverk.
🕐 2013-11-26 20:20 #5
Divancik parašė:
tu durns kai tu stumi. zn viena zmogeli kuris mokosi mana mokykloj ir isivere auskara ant nosies. patikek kai stume ant jo belekai. nipatariu tau. nu nebent priklausai panku armijai

Deja , bet nevisi pankai yra juodai ar spalvotai dažyti , dėvi odinius rūbus ir yra tatuiruoti. Yra ir paprastai atrodančių.
🕐 2013-11-26 21:00 #6
Nu tai ir nesiverk tu to auskaro, jei nenori, kad galvotumem, kad *. Busi paskui skeltalupis, patys tevai *u vadins. :DDDD
🕐 2013-11-26 21:10 #7
Į lūpą? Na manau, kad baxurui tai nekažką atrodytų... Suprantu ten kokį vieną į ausį, bet tikrai ne į lūpą. Tik dar nesumanyk į kokią bambą įsivert :D
🕐 2013-11-26 21:10 #8
Suprasčiau klaustum dėl tatu kurioj vietoj darytis ar kokią, bet auskaras!?!?!? Auskarai mergų reikalas, tatų- unisex.
🕐 2013-11-27 11:19 #9
Nevisai merginų reikalas auskarai... O nx turi būt pankas ar koks gejus kad auskarą įsivert galėtum? Šūlėj ir ne tik daug vaikinų su auskarais vaikšto... Mačiau ir lūpoj įsivėrusį auskarą baxūrą... Nei jis gėjus nei ką.. su pana vaikščiojo.. Nesiruošiu vertis ten į bambą ar į spenelį auskaroo... Pasaulyje ir Lietuvoj yra baxūrų su auskarais lūpoje.. O jeigu auskarą į antakį isivėrė, tai irgi gėjus? Aš pats ausį 2 auskarus turiu niekas nesišaipo... Kodėl turi būt būtinai pankas kad galėtum vertis auskarą į lūpą ar į antakį? Šūlėj draugas antakį auskarą turi. Nei jo orietacija pasikeitė nei ką...
🕐 2013-11-27 11:47 #10
Haha. Prajuokino siek tiek.

Nori issiskirti mokykloje? Pradek rimtai sportuoti. Worked for me.
🕐 2013-11-27 11:55 #11
Sportuoju mokykloj ne vienintelis. Bet sportuoju namų sąlygom :)
🕐 2013-11-27 14:06 #12
Gargame parašė:
Nevisai merginų reikalas auskarai... O nx turi būt pankas ar koks gejus kad auskarą įsivert galėtum? Šūlėj ir ne tik daug vaikinų su auskarais vaikšto... Mačiau ir lūpoj įsivėrusį auskarą baxūrą... Nei jis gėjus nei ką.. su pana vaikščiojo.. Nesiruošiu vertis ten į bambą ar į spenelį auskaroo... Pasaulyje ir Lietuvoj yra baxūrų su auskarais lūpoje.. O jeigu auskarą į antakį isivėrė, tai irgi gėjus? Aš pats ausį 2 auskarus turiu niekas nesišaipo... Kodėl turi būt būtinai pankas kad galėtum vertis auskarą į lūpą ar į antakį? Šūlėj draugas antakį auskarą turi. Nei jo orietacija pasikeitė nei ką...

Nu tai kokio velnio tada tema kurei? Tu klausei, mes pasakem nuomones. Vsio.
🕐 2013-11-27 14:08 #13
Šiaip gali ir kitaip išsiskirt tikrai nereikia vertis į lūpą auskarą, kad atrodytum kaip gėjus ar pankas. Aišku čia priklauso nuo žmogaus požiūrio, bet vietoj tavęs tikrai nesiverčiau, gal tiesiog pakeisk aprangos stilių ar taip ką.
🕐 2013-11-27 14:39 #14
Gal tu auskarus panom palik :D
🕐 2013-11-27 15:03 #15
Tai gal dar ant pimpio auskariuka ??? Gal * i aki nachuj? Nu *.... geriau hanteliu nusipirk
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti