Aš mėgstu extrymą... Mėgstu viską išbandyt... Nuomonę jūsų gerbiu :), tik truputį susinervinau.. Žinau, kad galima kitaip išsiskirt. Bet mėgstu daryt nei kiti.. Pirmas mokykloje ir baxūrų ausyje auskarą turėjau.. Pirmasis iš klasės ir visų tuomitinių 5okų užsiminėjau parkour. dbr esu gimnazistas. Na mėgstu išbandyt viską kjp sakant :)
Ir su gramatika klaidų turiu :D daug :D
Redaguota 2013-11-27 15:05
Ech tas jaunimas :D prisigalvoja nesamoniu ,o poto gailisi ,vienu zodziu as savo nuomone issakiau ir vsio . Daryk kaip tu nori :]
Muilas: na aš jau toks esu... mėgstu viską išbandyt... Bet ir atsižvelgiu į kitų nuomonę... Dar tiksliai nzn ar verta vertis... Mergina sako verkis gražiai lbj atrodysi... Kiti sako durnas vertis... O kiti išvis be nuomonės...
PS Deivi, neįsivėręs aš jo... Dar tik mąstau ar verta vertis... O tavo tie pasiūlymai tik bepročiui tiktų
Redaguota 2013-11-27 15:11
Neklausyk kitų :) Daryk ką nori, mano nuomone vyrams tikrai tinka, bet nevisiems, mano mokykloje vienas vaikščiojo įsivėres į lupą ir jam tikrai tiko ir niekas nesišaipe, jei tau atrdo, kad tau tiks tai verkis.
P.S man antrodo, kad tik tauturočių salonose tokius auskarus veria.
P.S.S kaikurie sako, kad jų mokyklose dėl to šaipytusi, tai norėjau paklausti, kokių bezdžionių mokykla turi būti, kad šaipytusi iš žmogaus kuris turi kitokį stilių ir pnš? Tolerancijos 0.
Redaguota 2013-11-27 15:23
DeivisCola parašė:
Neklausyk kitų :) Daryk ką nori, mano nuomone vyrams tikrai tinka, bet nevisiems, mano mokykloje vienas vaikščiojo įsivėres į lupą ir jam tikrai tiko ir niekas nesišaipe, jei tau atrdo, kad tau tiks tai verkis.
P.S man antrodo, kad tik tauturočių salonose tokius auskarus veria.
P.S.S kaikurie sako, kad jų mokyklose dėl to šaipytusi, tai norėjau paklausti, kokių bezdžionių mokykla turi būti, kad šaipytusi iš žmogaus kuris turi kitokį stilių ir pnš? Tolerancijos 0.
Eik tu žinai kur su savo ta tolerancija, buvo mažesnė tolerancija ir visi py.da.rasttai ramai sau po krumu sedėjo, dabar kas darosi bl.
Redaguota 2013-11-27 15:27
Na kiti galvojai jeigu turi auskarą esi ne tos pakraipos... O jei lūpoj ar antakį turi tkrai žydras esi.... Mes visi mąstom skirtingai :). Man pvz lūpoj gražu auskaras. Tėtis prieš šitą mano norą... Net nzn ką ir galvot dėl jo.. Abejoju dėl auskaro... Reik rimtai apgalvot + ar jo noriu :), nes šauna mintys tą akimirką vat noriu ir px ar apgalvojau kdl noriu ar ne...
Na jo dbr kjp daugiau toleruoji daugiau tų piderastų atsiranda. Tyrasvyras sako teisybę :). Aš nesu nei pankas nei emo.... Esu paprastas žmogus kjp ir jūs :), tik mano užgaidos keistos.... Pirma padarai,užsitriedi atsiprašant.... Po to pradedi galvot o nx man jo reikėjo??? Arba prieš įsiveriant kokį auskarą o ar man tkrai reik to auskaro? Na pirma užsitriedi po to gailiesi... Dažniausias atvėjis..
Išsiskirt mokykloj noriu :D "žvengeu kokę valandą", kaip ir sakė BloodyZero, geriau pradėk sportuot, o ne auskarus vertis bbž kur, pamatyčiau su auskaru prie lupos ar ant jos, galvočiau arba * arba piderastas, jokių kitų atvejų nėra, bet labiau tiktu abu.
Redaguota 2013-11-27 15:36
Na visi yra skirtingi Roczen :).
Kartais toki forumo arba pokalbis žmogus dėl tokių norų gali pasikeist greit pasikeist noras, kad jau jo nebenori...
Kartais toki forumo arba pokalbis žmogus dėl tokių norų gali pasikeist greit pasikeist noras, kad jau jo nebenori...
Redaguota 2013-11-27 15:50