📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Jūsų nick'name kilmė ir tarimas
27 žinutės · 8,218 peržiūros
🕐 2013-12-08 14:03 #1
Vat gal ir buvo tema, na bet tiek to :D

1. Jūsų nick'name kilmė :P
2. Jūsų nick'name tarimas (balsu arba raštu) (rock)

Ok pradėsiu:

1. Nick kilęs nuo jau seniai iš Naruto mangos, db jau Naruto Shippuden yra jau įpusėjas ir anime (rock)
2. Tarimas: http://vocaroo.com/i/s0fjIfMgQe5I

Jei netingite, užpildykite (rock)
🕐 2013-12-08 14:40 #2
1. DEZYMVM nicka naudoju projektams, kilmes kaip ir neturi, normalus nickas yra DEZY, o MVM yra nuo youtube (movies making), o Ja Andrej nicka naudoju visur kitur. Zaidimuose, juo pasirasineju daug kur, kilme tokia, kad per berods 5klases zibureli reikejo pravardziu visiems ir ta diena teko pabuvot rusu pamokoj sestoku(nes langas buvo man), buvau tik penktokas, dar nebuvau niekada buves ten :D tai tada suzinojau kad rusiskai ja reiskia as ir atsiminiau ta ja, bet kazkaip pravarde Ja nelabai skambejo, tai is lempos andrej pagalvojau ir prilipo taip. Nors neesu nei Andrius, nei rusas..
2. DEZY ir Ja Andrej kaip rasom, taip tariam :)
🕐 2013-12-08 14:59 #3
Nick: TyrasVyras-mamos draugas netyčiom sugalvojo, kai man buvo 11 metų(kovo gale švesiu jubiliejų) ir kūriausi elektroninį paštą. Kažkaip patiko tas pavadinimas, bet dažniausiai naudoju vardo trumpinį- Eivis.
Manau kalbėt kaip ne iš kaimo- kultūringai, tvarkingai moka daugėlis tai nemanau, kad reikia kelt tarmę :).
Redaguota 2013-12-08 15:08
🕐 2013-12-08 15:10 #4
Aš saviškį sumąsčiau atsitiktinai , norėjosi keist nick iš dragon ltu 2 į kokį kitą. Prisiminiau , kad man patinka 10Guy prikolai , tai sumąsčiau pasivadint FeelingHigh. Aš jį naudoju kai kuriuose forumuose ir žaidimuose , neretai aš jį trumpinu į FHIGH.
Redaguota 2013-12-08 15:11
🕐 2013-12-08 15:58 #5
Kilmė iš Odd Future dainos Rella.
O tariasi kaip ir skaitosi, ekstenzo :D
🕐 2013-12-08 16:19 #6
mano high-Five kiles is skype :D patiko tas High-Five, tai ir uzsidejau. naudoju visur kur galiu. :)
🕐 2013-12-08 16:19 #7
Ziurint kuris nick'as. Turejau ju begale ir dabar nezinau koki issirinkti. Gameryje naudojau ir FifaEvolutionify , ir Stratus o dabar BaconStrip. Kai kur kitur - Warzone.

FifaEvolutionify - kuriausi YT kanala kuris turejo buti suinteresuotas tik i FIFA zaidimus. Is pradziu norejau ji pavadinti FifaEvolution vardu bet YT pasiule galune ify tai ir pasirinkau ji. Prilipo kazkaip bet jis ilgokas.. :D
Stratus - tiesiog random nick. Patinka jis man ir tiek.
BaconStrip - itaka padare EpicMealTime su savo frazoem apie Bacon'a :D
Warzone - cia dalis zaidimo Wazone2100 pavadinimo. :) CIa tik maza dalis nick'u.. Visu turbut nebeisvardysiu.
🕐 2013-12-08 16:23 #8
1.Šoviau iš lempos ir tiek,nick'as tikrai nebuvo remtas PC GAMER žurnalu.
2.Aš tariu taip:''Pisy Geimer'':D
🕐 2013-12-08 16:30 #9
Aš tai taip pat daug nick'ų turiu. Pvz: Gintax, AwesomeGuy, Cre (Bet jau nebelabai naudoju).
Dabartinis Gamerio nick man atrodo, kad kilo iš serialo "How I met your mother" veikėjo Barney Stinson.
O tarimas tai būtų, tai kaip ir rašosi, na tik aišku angliškai :D
🕐 2013-12-08 16:32 #10
AwesomeGuy parašė:
Aš tai taip pat daug nick'ų turiu. Pvz: Gintax, AwesomeGuy, Cre (Bet jau nebelabai naudoju).
Dabartinis Gamerio nick man atrodo, kad kilo iš serialo "How I met your mother" veikėjo Barney Stinson.

🕐 2013-12-08 16:35 #11
BaconStrip parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:

[/quote]

🕐 2013-12-08 16:45 #12
Mano nick kilo kaip ir iš southpark, bet idėja kaip ir keista buvo nes reikėjo greit sugalvoti gera nicka , tai tiesiog ant lapo užsirašiau tuom metu mėgstamiausia animacinio filmuko veikėja tai Kenny iš south park, paskui kadangi esu lieknas priekija pridejau fat ir kadangi mėgstu paneliu užpaliukus tai ass ir gavosi Fatasskenny. Tariasi kaip ir rašosi :D
🕐 2013-12-08 17:05 #13
Zaidimuose esu gan greedy, ir seip sitas nick random atejo i galva, gal cia kiek doto itaka nezinau... Greed=9R33D
🕐 2013-12-08 17:24 #14
1. Sitas Nick'as BloodyZero atsirado labai labai senai. Kai pirmaji PC gavau. Isijungiau zaidima ir reikejo ivesti nicka. Ispradziu parasiau betka. Veliau galvojau kas butu kieto...ir mintyse vaizdavosi kraujyje pasruves NULIS. Tai ir galvojau, kad man tiks sis Nickas.

2. Paprastai angliskai ir tarias. Bloody Zero. http://translate.google.lt/#auto/en/BloodyZero
🕐 2013-12-08 17:46 #15
Kilmė - atsitiktinis žodis.
Tarimas - ...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti