📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Cuz You Get Only One Life
38 žinutės · 19,678 peržiūros
🕐 2010-09-24 19:13 #16
Vos nepamiršau, noriu asmeniškai padekot Pluxijui, būtent jis paskatino mane sukurt šitą temą :) Nekada viena neraščiau tiek drąsos ;)
Pavelas, internetetinis pasaulis nera mažas :D Manau mažai g.lt vartotoju kurie bent neturėtu Masyo skype :D
🕐 2010-09-25 11:29 #17
Nenužudom temos!! Tegul per savaitgalį dar daugiau žmonių ją pamato.
🕐 2010-09-25 11:54 #18
Ta video vercia susimastit dar prid4siu
🕐 2010-09-25 22:59 #19
galiu pasakyt tik tiek, kad tikrai nesu toks no-liferis, kad reiketu ziuret tokius filmukus, nes ir be ju pagalbos viska kuo puikiausiai suprantu, gal jaunesni to nesupranta, bet man kaip 17 turinciam zmogui, tikrai ne vien tik tai zaidimai galvoje, tiesa pasakius virtualusis pasaulis man paskutineje vietoje, po realus gyvenimo ir buvimo su darugais bei artimaisiais:)
Redaguota 2010-09-25 23:01
🕐 2010-09-26 09:28 #20
Bet filmuką vis dėlto peržiūrėjai.:D
🕐 2010-09-26 15:40 #21
kaip nepaziuresi, kai jis tiek kalbu sukele:D
🕐 2010-12-30 22:23 #22
nu jo... Kas per noliferiai tie žmonės kurie ant žaidimų leidžia savo/tėvų sunkiai uždirptus pinigus, o išvis keista, kad dauguma pradėjo žaisti pvz: futbolą kompe, aš tikrai to niekiap nesuprantu, tai daryčiau nebent gyvendamas viduti dykumos vienas pats. Geriau jau pats išeičiau į lauką ir paspardyčiau kamuolį su draugais. Kai kurie išvis tampa kriošenomis kurie nėi savo šeimos nuo ,,tarakono" neapgintų.
Išvis tokių noliferiu kaip tame video gana daug, ir kuo toliau tuo daugiau. Dabar ir kaikurie suaugę žmonės daug laiko praleidžia prie PC.
Taigi norite priversiu nooliferius susimastyti? Štai jų panos xD :

(jai kas supratos xD
🕐 2010-12-30 22:27 #23
Edwis-rx8 parašė:
nu jo... Kas per noliferiai tie žmonės kurie ant žaidimų leidžia savo/tėvų sunkiai uždirptus pinigus, o išvis keista, kad dauguma pradėjo žaisti pvz: futbolą kompe, aš tikrai to niekiap nesuprantu, tai daryčiau nebent gyvendamas viduti dykumos vienas pats. Geriau jau pats išeičiau į lauką ir paspardyčiau kamuolį su draugais. Kai kurie išvis tampa kriošenomis kurie nėi savo šeimos nuo ,,tarakono" neapgintų.
Išvis tokių noliferiu kaip tame video gana daug, ir kuo toliau tuo daugiau. Dabar ir kaikurie suaugę žmonės daug laiko praleidžia prie PC.

(jai kas supratos xD

o kas sake,kad tie noliferiai leidzia pinigus?taigi zaidimus siunciasi,o neperka...
🕐 2010-12-30 22:32 #24
Aš nekalbu apie konkrečius nolifers :/ žinai ką pasižiurėk video...
🕐 2010-12-31 02:28 #25
Nzn neturiu zodziu as, si tema tokia gera manau ji geriause is visu esanciu gameri.
Judita si tema pasako apie tavo isprusima ir apie tave tu esi labai gabi esmenybe ir kuo daugiau Lietuvai tokiu zmoniu.
Manau sis vidio dauk kam atplecia akis ir akirati kad dar kaskas ira ir be pc. :)
🕐 2010-12-31 11:53 #26
Edwis-rx8 parašė:

(jai kas supratos xD

Is dalies sutinku, BET, ta vieta, kur rasai, kad leidzia pinigus, tai nori pasakyti, kad leidziant bent kazkiek pinigu ant savo megstamo zaidimo yra nolaifinimas? O as pasakyciau, kad tu propaguoji akiplesiska piratavima, va tokiems negalvodamas skirciau baudas, kai zmogus turi galimybes isigyti zaidima bet nenori, cia kaip su tuo vaikinuku is Vokietijos, nori savo Xbox nu'flash'inti, ale jam pinigu gaila. Po velniu, paskutiniu metu neigiamai ziuriu i piratavima ir kas man nutiko?
🕐 2010-12-31 12:51 #27
tokie filmai - filmukai leidzia susimastit gerai kad dar neuzkibau ant WOW bet pazistu kas ji zaidzia nuo ryto iki nakties
🕐 2010-12-31 12:52 #28
Pavelai, atėjai į protą. Kodėl mes kaltiname kūrėjus, kad jie sukūrė prastą žaidimą? Mes jį ar taip, ar taip gauname nemokamai, Šiais laikais piratavimui yra labai neblogos sąlygos... Giliai pasąmonėje norėčiau, kad jo nebeliktų... Po šitų žodžių, manau, susilauksiu daug priekaištų, bet po velnių, tegul NIEKADA nenulaužia to H.A.W.X. 2 ir pritaiko jo apsaugą visiems žaidimams. Štai pasakiau. I'm out.
🕐 2010-12-31 12:59 #29
Lietuvis, kas kad to zaidimo nenulaus nuvaziuou i baze uz 25lt nusiperku su viskuo rusai nucrekine ir nesuku sau galvos o jei neveiks rusiska versija galiausei nuvaziuoju/nuvazios i kokia artimiause parduotuve ir isigis :).
🕐 2010-12-31 12:59 #30
Lietuvi, jei zmogus neturi pinigu ar siaip jaunesnis, kuris ir negali ju tureti(pakankamai), tada viskas OK jei jis atsiuncia, o jei dar jis vertina zaidima ir ideta i ji darba - tada visai tobula, bet kad piratavimas visai isnyktu - as to nenoreciau, galeciau placiai suskelti, bet tingiu ir mazai kam cia idomu, nenoriu veltui draskytis.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti