Nu beda yra tokia... Iprasta diena narsau internete pazaidziu koki zaidima ir staiga... Internetas tapo letas kaip sraige! Facebook vos pajungia, gmail nepajungia nebent pabandant 6 kartus ji pajungt vos prisiregistravau cia... Kas galetu cia buti ? Dar zaidimuose su serveriais problemos pvz bf2, cs
Redaguota 2013-12-13 20:56
Patikrink kas prisijunge prie tavo interneto. :D P.S bus kaip man kad atsimenu lagai belekokie intiko budavo patikrinų kiek prisijungusiu o žiuri 7 netgi tai visus iškarto išmečiau ir užsidėjau slaptažodi.
O kaip paziuret seip pas mane slaptazodis yra ir 1 kompiuteris prisijunges tai yra mano antras kompiuteris bet anksciau jis problemu nekeldavo
Nenaudoji kokio routerio ? Gal kitas žmogus yra prisijungęs prie tavo interneto, arba tiesiog pamėgink speed test atlikt, pasiskambink blogiausiu atveju interneto tiekėjams.
Gal intikas ribotas ir pasiekei riba tad suletino?
Nu karocia roteri as turiu.. Prisijunges dar vienas tai yra mano 2 pc... Mano intikas neribotas.. Aciu uz db viskas tvarkoj seip man rods kazkas buvo uzeje... Bet cia ne pirmas kartas kas tai galetu buti ?