oj ,jau labai seniai cia tunau nuo December 04 2008 19:20:07 pagal mano profili :D , cia atsiduriau del Gintax'o atsimenu dar kai kaskokiam webe buvau rades apie worms game ir buvo komentaras gintaxo tai parasiau jam ir paklausiau ar noresi multiplayer kai parsisiusiu ar kaska panasaus :d tai parode sita web sako is cia parsisiusk . pasilikau del to kad cia geriausias web'as kur galima geru game rasti
Beveik tapati priežastis kaip ir visų :) Todėl aš ir čia esu, DA BEST game svetainė
Iš lempos užsireginau, dabar ateinu kiekvieną dieną paieškot įdomybių forume, kartais paprotinti žmonęs :)
December 03 2011. Padėt žmonėms, paklaust kitų nuomonės, dalintis įspūdžiais. Yra gameri tikrai protingų žmonių kurie gali pagelbėt, patart. Vieną iš geriausių žaidimų svetainių.
įstojau October 28 2010 10:55:00 +3metai
neprisimenu dėl ko
pasilikau nes yra mldc žmonių, geras forumas, Daug game patalpinta :)
Warum ich bin hier? Weil ich kann hier scheisse machen un fappen, free games geben und trali vali ,aber gibt es hier sehr gut Menschen :] (inlove)
Redaguota 2014-01-12 02:43
As tai vienas is pirmuju Gamerio nariu. Uzsiregsitravau 2009, Balandzio 12d.(greit 5 metai, oho..) O priezastis buvo kad ieskojau is kur butu galima atsisiusti zaidimu, tai taip gavosi kad mano draugas patare sita puslapi, patiko uzsiregistravau ir esu iki siol narys. Nors neesu aktyvus ir temuose dalyvauju labai retai, bet uzeinu cia kiekviena diena. :)
As seip cia jau senokai tunau tik naujas acc nes sena pamirsau :D Prisireginau nes cia greit ikelia craked zaidimus bei si svetaine man yra kaip didelis chat roomas :D
Esu dėl to, kad yra nemažai nusimanančių ir apsišvietusių žmonių dėl to yra įdomu su jais padiskutuoti, padėti žmonėms nelaimėje, komentuoti ir kritikuoti žaidimus, bendrauti.