📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Steam Holiday SALE 2013 prasidėjo !
61 žinutės · 14,297 peržiūros
🕐 2013-12-23 15:09 #46
Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Witcher 2 ar Dragon Age ?

Dragon Age.Witcher 2 ir be akcijos pigus.

Abu žaidimai be akcijos verti 140LT, tad nemanau ar čia yra pigu ...[/quote]
Akcijos metu geriau pirkt Dragon Age Origin Ultimate negu paprastą verisja.O Witcher 2 dažnai gauna nuolaidą.Beja kodėl abiejų nepaėmus?[/quote]

Tai,kai turėsiu du nežinosiu kurį žaist, ir kiek žinau,abu labai ilgi žaidimai .[/quote]
Tai abu po porą valandų per dieną.[/quote]

4 valandos per dieną? Tai kada man mokytis ? :D[/quote]
Po žaidimų dar turėtų atlikt pora valandų. :D
🕐 2013-12-23 17:55 #47
Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Abu žaidimai be akcijos verti 140LT, tad nemanau ar čia yra pigu ...[/quote]
Akcijos metu geriau pirkt Dragon Age Origin Ultimate negu paprastą verisja.O Witcher 2 dažnai gauna nuolaidą.Beja kodėl abiejų nepaėmus?[/quote]

Tai,kai turėsiu du nežinosiu kurį žaist, ir kiek žinau,abu labai ilgi žaidimai .[/quote]

Po žaidimų dar turėtų atlikt pora valandų. :D[/quote]

Tai realiai, dabar miegot nueinu 1 valandą nakties,jei dar pažaidus 2 valandas, gaunasi trečia nueičiau miegot ir turėčiau keltis 7,tai 4 val miego, oho kiek daug :D
🕐 2013-12-23 17:58 #48
Zjbs akcijos! :D
🕐 2013-12-23 17:59 #49
Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Abu žaidimai be akcijos verti 140LT, tad nemanau ar čia yra pigu ...[/quote] Akcijos metu geriau pirkt Dragon Age Origin Ultimate negu paprastą verisja.O Witcher 2 dažnai gauna nuolaidą.Beja kodėl abiejų nepaėmus?[/quote]

Po žaidimų dar turėtų atlikt pora valandų. :D[/quote]

Tai realiai, dabar miegot nueinu 1 valandą nakties,jei dar pažaidus 2 valandas, gaunasi trečia nueičiau miegot ir turėčiau keltis 7,tai 4 val miego, oho kiek daug :D[/quote]
Man tiek laiko miegoti įprasta :D
🕐 2013-12-23 18:22 #50
:D
🕐 2013-12-23 22:16 #51
Lololo :D
🕐 2013-12-23 22:17 #52
BaconStrip parašė:

Seems normal...
🕐 2013-12-23 22:23 #53
Machinery parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
Noreciau dayz standalone, bet moket uz zaidima 27 eurus nu jau ne man, palauksiu akcijikiu :)

Taigi tik 24 eurai ~85lt :D... kas cia tera palyginus kiek buypcgame.eu praso (105lt)[/quote]

Still brangu, bent as nesu toks turtingas, kad pirciausi zaidimus uz ~20 euru, perkuosi dazniausiai under 5 (tik viena karta pirkausi uz 9.99 euro)[/quote]
Juk vistiek per išpardavimus perki daugiau nei vieną žaidimą, tai koks skirtumas ar 4 x 4.99 ar 1x 24.00.[/quote]

Perku daug zaidimu - kurie visi under 5
🕐 2013-12-23 22:27 #54
9R33D parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
Noreciau dayz standalone, bet moket uz zaidima 27 eurus nu jau ne man, palauksiu akcijikiu :)

Taigi tik 24 eurai ~85lt :D... kas cia tera palyginus kiek buypcgame.eu praso (105lt)[/quote]

Still brangu, bent as nesu toks turtingas, kad pirciausi zaidimus uz ~20 euru, perkuosi dazniausiai under 5 (tik viena karta pirkausi uz 9.99 euro)[/quote]
Juk vistiek per išpardavimus perki daugiau nei vieną žaidimą, tai koks skirtumas ar 4 x 4.99 ar 1x 24.00.[/quote]

Perku daug zaidimu - kurie visi under 5[/quote]
Tai vietoj kelių pigių, gali vieną brangų.
Beja, gal TF2 žaidi, lyg per rūką prisimenu mačiau kažkur tokį nick?
🕐 2013-12-23 22:31 #55
Machinery parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:

Beja, gal TF2 žaidi, lyg per rūką prisimenu mačiau kažkur tokį nick?[/quote]

lolz, nelosiu jo gal kokius ~6-7 menesius, kadangi updates swarmina man vienas po kito ketinu ji istrinti... + nick neneniai uzsivadintas...
BTW kam man viena brangu 2>1, o is brangesniu jei pirkciau tai tik 7 days to die arba Dayz o deja, jie man per brangus...
🕐 2013-12-30 23:21 #56
o nusipirkau cs go, terraria, Just cause 2
🕐 2013-12-30 23:39 #57
FeelingHigh parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

Seems normal...[/quote]
mhm?
🕐 2014-01-02 20:12 #58
Taigi Steam Winter sale eina į pabaiga,liko mažiau nei 24 val. kas dar ko nespėjot nusipirkt,tai dabar tam puiki proga
🕐 2014-01-02 20:15 #59
9R33D parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:

Beja, gal TF2 žaidi, lyg per rūką prisimenu mačiau kažkur tokį nick?[/quote]

lolz, nelosiu jo gal kokius ~6-7 menesius, kadangi updates swarmina man vienas po kito ketinu ji istrinti... + nick neneniai uzsivadintas...
BTW kam man viena brangu 2>1, o is brangesniu jei pirkciau tai tik 7 days to die arba Dayz o deja, jie man per brangus...[/quote]

Nusipirk TF2 Premium'ą ir žaisk jį kartu su DotA 2 , o po to trade'inkis su kitais items į žaidimus. :D
🕐 2014-01-03 20:09 #60
Na ką prieš keletą minučių baigėsi Steam žiemos išpardavimas, ką nusipirkot ?

Aš tai :

Just Cause 2
The Witcher 2 EE

Paskui paimiau kelis giftus,tai Chivarly , su Deadest Warrior DLC
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti