📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Just Cause 2 mp
10 žinutės · 2,491 peržiūros
🕐 2013-12-21 13:41 #1
nu tai ar jau bandet JC 2 MP? ar geras? maciau pilna video kaip zaidziasi tai atrode tikrai smagei, o ar eis su crackintu? o gal jau eina?
🕐 2013-12-21 13:50 #2
Kai su draugu, tai tikrai smagu, ir su crackintu neis, nes jį reik parsisiųsti per Steam.
Redaguota 2013-12-21 13:51
🕐 2013-12-21 14:31 #3
Jo ,mp idomus. Patariu nusipirkt ,taigi labai pigiai dabar ::))
🕐 2013-12-21 14:39 #4
Kiek pasakojo tai tiek įdomus ir linksmas, bet man atrodo vis tiek įdomiau žaisti su kompanija, o ne vienam, bet apsimoka nusipirkti vien dėl to, kad dabar yra didelė nuolaida steam parduotuvėj.
🕐 2013-12-21 15:28 #5
DeShov parašė:
Kiek pasakojo tai tiek įdomus ir linksmas, bet man atrodo vis tiek įdomiau žaisti su kompanija, o ne vienam, bet apsimoka nusipirkti vien dėl to, kad dabar yra didelė nuolaida steam parduotuvėj.

Jis aplamai parduotuvėse irgi mažai kainuoja.
Pavyzdžiui http://www.topocentras.lt/az-az-1/zaidimas-PC-Just-Cause-2.html?listtype=search&searchparam=just%20cause%202
🕐 2013-12-21 15:31 #6
EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:

Pavyzdžiui http://www.topocentras.lt/az-az-1/zaidimas-PC-Just-Cause-2.html?listtype=search&searchparam=just%20cause%202[/quote]
O aš sakiau, kad jis brangus ?
🕐 2013-12-24 14:29 #7
PRIKELIU. db uzmaciau kad just cause 2 multiplayer free ant steamo, o tai jei as piratinta atsisiunsciau pvz is gamerio patį just causa ir dar atsisiusciau is steamo ta multiplayer tai veiktu man?
🕐 2013-12-24 14:31 #8
DeShov parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:

Pavyzdžiui http://www.topocentras.lt/az-az-1/zaidimas-PC-Just-Cause-2.html?listtype=search&searchparam=just%20cause%202[/quote]
O aš sakiau, kad jis brangus ?[/quote]
Tu sakei, kad steam parduotuvėj pigus.
Aš tiesiog pridėjau, kad ir parduotuvėse pigus.
Nereikia čia nervuotis.
🕐 2013-12-24 14:38 #9
layer parašė:
PRIKELIU. db uzmaciau kad just cause 2 multiplayer free ant steamo, o tai jei as piratinta atsisiunsciau pvz is gamerio patį just causa ir dar atsisiusciau is steamo ta multiplayer tai veiktu man?

Gali bandyt, bet tada reikia just cause 2 naujausia versija atsisiųst ir vistiek tada greičiausiai neveiks.
🕐 2013-12-24 14:39 #10
layer parašė:

Ne
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti